eyeyeyeyey Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 14 19 Ocak 2022 #1 Kolay gelsin. FL Studio Mobil'de 808 slide nasıl yapılır? Basitçe anlatırsanız sevinirim.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur bende yapmaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur bende yapmaya çalışıyorum.
KS KS eyeyeyeyey Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 14 19 Ocak 2022 #3 hergeceaglıyorum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur bende yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin az önce buna denk gelmiştim çok güzel anlatım fakat bilgisayarım yok mobil kullanıcısıyım. Mobilde nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur bende yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin az önce buna denk gelmiştim çok güzel anlatım fakat bilgisayarım yok mobil kullanıcısıyım. Mobilde nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Ocak 2022 #4 eyeyeyeyey dedi: Kolay gelsin az önce buna denk gelmiştim çok güzel anlatım fakat bilgisayarım yok mobil kullanıcısıyım. Mobilde nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mobil de FL'de yapmak bir tık zor olabilir hocam çünkü mobil FL'de birçok özellik yok Artı 0 Eksi
eyeyeyeyey dedi: Kolay gelsin az önce buna denk gelmiştim çok güzel anlatım fakat bilgisayarım yok mobil kullanıcısıyım. Mobilde nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mobil de FL'de yapmak bir tık zor olabilir hocam çünkü mobil FL'de birçok özellik yok
KS KS eyeyeyeyey Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 14 20 Ocak 2022 #5 hergeceaglıyorum dedi: Teşekkür ederim. Mobil de FL'de yapmak bir tık zor olabilir hocam çünkü mobil FL'de birçok özellik yok Genişletmek için tıkla... Aynen ya bilgisayardaki gibi gelişmiş değil mobil sürümü. Neyse teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Teşekkür ederim. Mobil de FL'de yapmak bir tık zor olabilir hocam çünkü mobil FL'de birçok özellik yok Genişletmek için tıkla... Aynen ya bilgisayardaki gibi gelişmiş değil mobil sürümü. Neyse teşekkür ederim.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #6 DW Sampler'dan Pitch'in ustune basili tutup automation ekleyin. Daha sonrasina pitch automation ile slide yapabilirsiniz. Biraz zor ve nota tutturmasi imkansiz sanirim. Artı 0 Eksi
DW Sampler'dan Pitch'in ustune basili tutup automation ekleyin. Daha sonrasina pitch automation ile slide yapabilirsiniz. Biraz zor ve nota tutturmasi imkansiz sanirim.