Flappy Bird'ü Anlatırken Sinir Krizi Geçiren Adam

Çok basit bir oyun. Zevkli de değil. Uygulama geliştirip ondan para kazanmanın en önemli aşaması reklamını iyi yapmakmış demek ki.

Rekorum 3 Mağazadki adı FlappyBird Free imiş..

- - - Güncellendi - - -

Tabi ben fare ile oynuyorum o ayrı

Bunun gibi bir sürü hile çıktı oyunun. Ha amaç ne skor gösterip hava atmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır millet oynuyor oturduğun yerden de para kazanıyorsun. Ömrünün sonuna kadar da rahatsın. Deli misin be adam?

Adam kendi oyununu beğenmemiş!

Öyle bir şey olmaz. Zaten sonunda diyor hemen indirin sonra bulamazsınız demeye getiriyor lafı ama asıl demek istediği aceleye getirip indirmeyenleride hemen indirmeye teşfik etmek. Onu geçtim şu an Google Play'de olan 10 TL ve üstü oyunlar bile kusursuz internette ücretsiz olarak dolaşıyor. Yetmiyor Google Play gibi bir market programı bile var tabi forum kuralları gereği söyleyemem. Yani kısaca oyun kaldırılacak diye üzülen kişiler elbet olur haberi ciddiye alıp eğer gerçekse. Zaten gerçekleşse dahi internette sürüsüyle indirme linki vardır kendi hesapları üzerine upload sitelerine yükleyen...

Bu arada Google Play'de fiyatlar TL cinsinden yazılmış hoşuma gitti. Dolar bugün ne kadar olmuş diye çevir et uzun işti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…