Flash belleğe Chrome OS kurduktan sonra silme işleminde silinmiyor

sandmanx07

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
// XEON E3 1230 3.20 GHZ // 16 GB RAM // ZOTAC GTX 770 2 GB // 256 GB SSD 500-550MB // WINDOWS 10 PRO //
1690488307234.png

EFI System var birimi sil diyorum tepki vermiyor gine birimi sil butonu aktif 14 GB olan yeri yeni birim diyorum şu an hala imleç dönüyor bekliyorum. Nasıl çözebilirim?

1690488973845.png
?

Daha sonra format quick fs=fat32 yapacaksınız. Son olarak da assign yazacaksınız.
1690489164551.png

olmuyor ya flash belleğim öldümü şimdi:(

Boş olanlara birim açıp dosya ekleyebiliyor musun? GParted Live ile silip oluşturmayı dene.
yeni birim oluşturuyoprum bekletiyor bişey olmuyor gparted liveyi bulamadım atarmısınız indirme linkini

Daha sonra format quick fs=fat32 yapacaksınız. Son olarak da assign yazacaksınız.
olmuyor işte

yeni birim oluşturuyoprum bekletiyor bişey olmuyor gparted liveyi bulamadım atarmısınız indirme linkini
Biraz Linux biliyorsan buradan sisteminin mimarisine uygun olan ISO'yu indir ve Rufus ile başka bir USB'ye yazarak boot etmeye çalış. Uygulamadan bozuk USB'yi düzeltmeyi dene ayrıca dikkatli ol diğer diskleri istemeden de olsa silebilirsin kullanmadan önce dökümasyonu oku.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı