safakgoksen
Decapat
Yakın arkadaşınsa Hediye et o kadar korkuyorsan. hem arkadaşına bir hayrın dokunmuş olur hem için rahat etmiş olur.
Hocam ne yapalım pc içinde devlet sırları var.Aman diyeyim, sakın vermeyin. Nükleer fırlatma kodlarını kendi kötü amelleri için kullanabilir arkadaşınız. Veya USB belleğinizin içine C4 koyup size suikast girişiminde de bulunabilir.
Hiç bir şey olmaz ver gitsin, trojan atsa bile bilgisayarın havaya uçmaz. Temiz bir format atarsın olur biter.
Demek ki o kadar yakın değilmiş sana ki aklına böyle birşey geliyor. Virüs programın varsa zaten bilgisayarına takar takmaz uyarı verecektir. Hiç güvenmiyorsan eski bilgisayarında dene. Olumsuz birşey çıkarsa zaten söylersin o zaman bidaha da vermessin.
[/QUOTE/]
Yakın arkadaşım galiba yazdıklarımı okumadınız. Muhabbet ederken eğlencesine trojan atarım filan demişti. Yapsa bile eğlencesine yapar neden zarar versin? Dediğim gibi bencil, cimri, arkadaşına güvenmeyen biri değilim. Arkadaş ortamında dalga konusu olmayayım diye sordum fotoğraflar yazdığım şeylerle vs. .
Zaten genelde ödünç verilen USB'ler geri gelmez. O yüzden dert etmeyin. Üniversite yıllarımdan biliyorum. Sayısız USB kaptırdım.![]()
Windows zaten USB belleğin içindeyse ve o sadece kurulum için alacaksa USB belleğe yazma koruması koyabilirsiniz.Arkadaşıma yarın Windows kurması için flash bellek vereceğim ama kendisi yazılımla uğraşıyor ve trojan yapmak ile. Kendisi çok yakın arkadaşım ama insan bir şüphe duyuyor. Kesinlikle cimri, bencil bir insan değilim. Belleği versem mi yoksa vermesem mi? Ve de versem geri aldıktan sonra ne olur olmaz hangi önlemleri alabilirim? Aklıma eski PC'me bir takıp kontrol etmek geldi. Sizde yardımcı olabilir misiniz?
En kötü yol üstünde bir internet kafeye uğrayıp, USB'yi yeniden biçimlendirir ve virüs taraması yaparsınız. İçiniz rahat etmiş olur.Bana gün içinde lazım olacağı için geri isteyeceğim zaten.Vericem galiba zaten kaspersky cloud kullanıyorum uyarı verir anında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.