Peki hocam deneyim, olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayacağım.EaseUS Partition Master kullanarak biçimlendirmeyi veya bölümü silip yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz.
Bölümleri tekrar boyutlandırmak için ücretsiz bölüm yöneticisi yazılımı - EaseUS Partition Master Free
Ücretsiz EaseUS Partition Master; Windows 10/8/7/Vista/XP için, bölümleri yeniden boyutlandırabilen, taşıyabilen, birleştirip kopyalayabilen ücretsiz bir bölüm yazılımıdır.tr.easeus.com
Peki hocam deneyim, olmazsa arızalıdır.Sandisk'in kırmızı plastik kaplı flaş belleklerinde böyle bir problem vardı hocam. en ufak voltaj dalgalanmasında veri yazma bölümü arızalanıyordu ve sadece veri okuma yapılabiliyordu. yazılımlarla çözemezseniz benzer şekilde arızalanmış olabilir hocam.
Hocam söylemeyi unuttum ama içinde bilgiler var, önemli değiller film vs.Sandisk'in kırmızı plastik kaplı flaş belleklerinde böyle bir problem vardı hocam. en ufak voltaj dalgalanmasında veri yazma bölümü arızalanıyordu ve sadece veri okuma yapılabiliyordu. yazılımlarla çözemezseniz benzer şekilde arızalanmış olabilir hocam.
EaseUS Partition Master kullanarak biçimlendirmeyi veya bölümü silip yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz.
Bölümleri tekrar boyutlandırmak için ücretsiz bölüm yöneticisi yazılımı - EaseUS Partition Master Free
Ücretsiz EaseUS Partition Master; Windows 10/8/7/Vista/XP için, bölümleri yeniden boyutlandırabilen, taşıyabilen, birleştirip kopyalayabilen ücretsiz bir bölüm yazılımıdır.tr.easeus.com
Peki hocam deneyim, olmazsa arızalıdır.
Hocam söylemeyi unuttum ama içinde bilgiler var, önemli değiller film vs.
Eki Görüntüle 1714597
Bu hatayı veriyor hocam.
Hocam veriler önemli değil, silinsin istiyorum kurtarılmasına gerek yok.Hocam bir de buraya göz atabilirsiniz. Verilerinizin olmadığını düşünerek öneri yapmıştım. Verileri kurtardıktan sonra düşünelim.
![]()
Free Download Data Recovery Software for File Recovery in 2024 - EaseUS Data Recovery
EaseUS free data recovery software can help recover data after accident deletion, formatting, partition error, system crash etc. Free download data recovery software and follow the guide to recover lost files from PCs, laptops or removable devices in Windows 11/10/8.1/7.www.easeus.com
Hocam veriler önemli değil, silinsin istiyorum kurtarılmasına gerek yok.
Son adımda diski biçimlendirmek için tekrardan EaseUS Partition Master kullanabilirsiniz.
Yok hocam, hepsini denedim gene aynı çözülmüyor, bozuk herhalde ama içinde veri var onlar nasıl orada ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.