Flash Bellek Dolu Gözüküyor (Windows 7 Home Basic)

Gudermes

Hectopat
Yeni formatladığım PC de 8GB Flash Bellek dolu gözükmeye başladı. Virüs gözükmüyor.. Formatlamak istemiyorum çünkü İşletim sistemini onun üstünden kuruyorum. Bu sorunun çözümü nedir ?

mnq8f.jpg

Recep ben gibi bir cahil tarafından anlaşılacak şekilde anlatsan her türlü seçeneği denedim bu dediğin uygulamayı yapacak yeri bulamadım :)

- - - Güncellendi - - -

mnrn6.jpg

Bu şekilde dosyalar klasör seçeneklerinden sonra..

Ready boost için ne kadar ayırdın? Eğer hepsini kullan dedi isen Bu yapıyordur.
Eğer Ready boostu devre dışı bırak bakalım ne olacak. Eğer yine aynı ise USB belleğin içine girip ctrl+a yapıp bir dosyaya sağ tıkla ve toplam ne kadar kullandığı dosyaların gözükür. Eğer Aynı ise sorun yok Değil ise Korunan dosyaları Düzenle Menüsünden Girip açman gerekli ve Başka neler bakman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Sorun belli readyboost dan :) Çünkü USB bellek içinde Önbellek için yer almış, Çoğunlukla Eski sistemden kalmıştır. Başka bir Win7 veya Win8 Bilgisayara bağlayıp Ready boostu kapatmayı dene olmaz ise yazma koruması varmı diye kontrol et. Eğer oda yoksa Üzerine kurduğun Sistem Yazma Koruması Koymuş yetkilendirme vs isteyecekdir Bunları yapmak da Baya uğraştırıcıdır.

Belleği Biçimlemen daha iyi olacak ancak Buna da İzin vereceğini sanmıyorum :) Yukarda Dediklerimi bir dene Eğer olmaz ise Uzakdan yardımla bir kontrol ederim istersen.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı