Flash bellek içinde dosya olmamasına rağmen 21 GB dosya var

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Galiba virüs flaşa bulaştı peki benim sorum bu virüs için formata gerek var mı? Ve nasıl temizlerim? Flash formattan önce eski virüslü bilgisayardaydı. Oradan bulaştı galiba ve yine format atmak zorunda kalacağım... Galiba İçinde 2 adet dosya var ve toplam boyutları 21 GB Windows Defender'da yazıyordu.

1678112569388.png

Bilgisayar hafiften kasmaya başladı yardım edin.

Galiba virüs flaşa bulaştı peki benim sorum bu virüs için formata gerek var mı? Ve nasıl temizlerim? Flash formattan önce eski virüslü bilgisayardaydı. Oradan bulaştı galiba ve yine format atmak zorunda kalacağım... Galiba içinde 2 adet dosya var ve toplam boyutları 21 GB Windows Defender'da yazıyordu.

Eki Görüntüle 1692104

Bir virüs programı ile flaşı taradınız mı?

Galiba virüs flaşa bulaştı peki benim sorum bu virüs için formata gerek var mı? Ve nasıl temizlerim? Flash formattan önce eski virüslü bilgisayardaydı. Oradan bulaştı galiba ve yine format atmak zorunda kalacağım... Galiba İçinde 2 adet dosya var ve toplam boyutları 21 GB Windows Defender'da yazıyordu.

Eki Görüntüle 1692104

MBAM veya Kaspersky ile tarama yap. Olmazsa biçimlendirin o USB'yi Rufus ile.

Hocam bir şey buldum herhangi bir dosyayı bulmak istediğinizde . Yazarsanız arama yerine dosyalar görünüyor ah be keşke biçimlendirmeden önce içindekine bakabiliseydim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı