Flash bellek ile oyun kurmak sağlıklı mı?

aliunbeaten

Centipat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Hepimizin başına dert olan 100 GB oyunları indirmenin bir yolunu buldum ama mantıklı mı değil mi bilmiyorum. Şimdi benim dayımlarda internet hızı inanılmaz bir şey yani 10 GB dosyayi 10 dakikaya falan indiriyor. Ben bir tane 128 GB USB 3.0 flash bellek alsam. Dayımlardaki PC'ye RDR2, GTA 5 gibi bir oyunu indirsem sonra flash belleğe atsam. Evde kendi bilgisayarıma kurduğum zaman herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaşmazsın da inanılmaz bir hamallık olur bu işlem. Altyapınız destekliyorsa daha hızlı bir pakete geçebilirsiniz.

Hocam haklısınız ama son çare bu maalesef. Altyapı desteklemiyor, zaten Azerbaycan'da internet Türkiye'deki internetten bile daha kötü. E ben de 100GB olan oyunları oynamak için servet harcadım PC'ye. Son çare böyle yapacağım.

Korsan? Destek vermiyoruz. Görüşürüz. :D.

Steam olarak soruyorsan kurulu olduğu yeri belirtmen gerekir. :)

Korsan değil hocam yanlış anladınız. Normal bir şekilde Steam'den aldığım RDR2'yi atmak istiyorum flash belleğe.

Evet Azerbaycan'daki arkadaşım 0.42 download, 0.11 upload alıyor. Biliyorum oradaki altyapıyı. :D O da aynı şekilde hızlı internet bulunca seviniyordu. Dediğiniz gibi yapabilirsiniz bir sorun olmaz.

İndirilmiş oyunu başka bir konuma geçirmek oyunun açılmamasına ve tekrar kurulmasını isteyecektir. C diskindeki CS:GO'yu E diskine taşırsanız yüksek ihtimalle hata alacaksınız ve kurulum tekrarlanmak isteyecek.

Korsan değil hocam yanlış anladınız.Normla bir şekilde steamdan aldiğım rdr2 i atmak istiyorum flash belleğe
Korsan değilse sorun yok :)

Eve gelince indirme butonuna tıklayın ve kurulacak yeri oyunu belleğe attığınız dosya yolunu gösterin. Sonrasında doğrularken sorun olacağını düşünmüyorum. Tabi yanlış da olabilir bu yöntem. :D

Hocam Steam'den indirdiğiniz oyunlarda yedekleme doyası olarak taşıma seçeneği var, bu yöntemden ayrı olarak dediğiniz gibi bir oyunu taşıyorsanız appmanifest dosyasının da taşımanız lazım yoksa steam oyunu görmez. Benim tavsiyem eğer oyunlar Windows'tan farklı bir diskte ise ve dayınızda masaüstü veya laptop fark etmez bir bilgisayar varsa uygun kablo (masaüstü için sata, laptop için usb to sata) ile beraber diskinizi götürüp direkt diskinizi indirmeniz daha kolay ve mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı