Flash bellek ile oyun kurmak sağlıklı mı?

aliunbeaten

Centipat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Hepimizin başına dert olan 100 GB oyunları indirmenin bir yolunu buldum ama mantıklı mı değil mi bilmiyorum. Şimdi benim dayımlarda internet hızı inanılmaz bir şey yani 10 GB dosyayi 10 dakikaya falan indiriyor. Ben bir tane 128 GB USB 3.0 flash bellek alsam. Dayımlardaki PC'ye RDR2, GTA 5 gibi bir oyunu indirsem sonra flash belleğe atsam. Evde kendi bilgisayarıma kurduğum zaman herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hızlı olsun diye dosyayı olduğu gibi yedekliyordum Steam'de. Yedeklediğim dosyayı format sonrası Steam'e algılatmak için çok uğraşıyordum. Belki internette net çözümü vardır.
Bu yöntemden ayrı olarak dediğiniz gibi bir oyunu taşıyorsanız appmanifest dosyasının da taşımanız lazım yoksa Steam oyunu görmez.

Bir dahakine denerim sağ olun.

Arkadaşlar merhaba. Hepimizin başına dert olan 100 GB oyunları indirmenin bir yolunu buldum ama mantıklı mı değil mi bilmiyorum. Şimdi benim dayımlarda internet hızı inanılmaz bir şey yani 10 GB dosyayi 10 dakikaya falan indiriyor. Ben bir tane 128 GB USB 3.0 flash bellek alsam. Dayımlardaki PC'ye RDR2 GTA 5 gibi bir oyunu indirsem sonra flash belleğe atsam. Evde kendi bilgisayarıma kurduğum zaman herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Yedek alıp belleğe atarsan daha sağlıklı olur ve bu yeni bir yol değil benim telefonumda Witcher 3 yedeği var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı