Flash Bellek Okumama Sorunu

hsyncmptr

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce herkese iyi akşamlar
Benim sorunum işletim sistemim (8.1) ile alakalı fakat çözümünü bulamadım.Bilgisayarım Flash bellek hariç tüm aygıtları okuyor aygıt yöneticisinden sildim yeniden yükledim fayda etmedi hizmetlerden yönete girdim orada gözükmüyor başka bir bilgisayar da biçim değiştirdim yine olmadı güvenli modda denedim yine olmadı sonuçta olmuyor :mad: Virtual Box indirip Windows XP kurdum bir sıkıntı olmadı sizce sorun ne ?

C:\Windows\System32 klasörünün içerisinde CMD dosyasını bularak sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açın. Açılan Komut İstemi bölümüne aşağıdaki komutları yazıp ENTER tuşuna basın.

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Cont roller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Cont roller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000002

Sorun düzelmezse belirtin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı