Flash bellek takıp çıkarınca RX 580 ekran kartı kullanılmıyor

LasiRU

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım öncelikle RX 580 kullanıyorum. Dün gece bilgisayarıma flash bellek taktım. Yeni almıştım ödevim için. Çıkardıktan sonra ekranda kararmalar meydana geldi ve kasamın fanları fazla çalışmaya başladı. AMD driver kesinlikle açılmıyor ve GPU kullanımı 0 olarak gozukuyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
yapacagın 3 tane adım var
1 driverları güncelle
2 olmazsa temiz bi format at
3 son seçenek pc çok ısındığı için kartın üstündeki lehimler kaymış pc yi doktora götür ayrıca sadece ısınma değil usb girişinin sert ve kötü kullanımı kaynaklıda olabilir

Ekran kartı sürücüsü çökmüştür. Flash bellek bilinen bir marka mı?

Hocam powerway marka bellek driverlari vs. her şeyi guncellestirdim fakat GPU bir anda %100 oluyor ve goruntude yirtilma yapip %0'a iniyor bellek ekran kartima nasıl zarar vermis olabilir ki?

Yapacagın 3 tane adım var.
1 driverları güncelle.
2 olmazsa temiz bir format at.
3 son seçenek PC çok ısındığı için kartın üstündeki lehimler kaymış PC'yi doktora götür ayrıca sadece ısınma değil USB girişinin sert ve kötü kullanımı kaynaklıda olabilir.

Hocam sistemi fazla zorlayacak oyunlar oynamiyorum en fazla 70-80 dereceleri goruyordum GPU da.

Hocam powerway marka bellek driverlari vs. her şeyi guncellestirdim fakat GPU bir anda %100 oluyor ve goruntude yirtilma yapip %0'a iniyor bellek ekran kartima nasıl zarar vermis olabilir ki?

Hocam sistemi fazla zorlayacak oyunlar oynamiyorum en fazla 70-80 dereceleri goruyordum GPU da.
onlar gayet rahat sıcaklıklar hiç bi zararı olmaz eğer driverdan konu çözülmediyse teknik problemden başka seçenek kalmıyo. USB girişi hor kullanılmış elektrik akışında problem var yani USB portu tamir edilecek yada değişecek. Böyle söyleyince çok ağır bir hasar varmış gibi algılama küçük bişe :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı