Çözüldü Flash bellek yerel diskin 10 GB'lık kısmını kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AkinSs

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bir flash taktım ve Windows Defender ile tarama yaptım. Bu taramayı yapmadan önce 27 GB yerel diskimde alanım vardı ve taramadan sonra 23 GB'ye düştü. Bilgisayarı yeniden başlattım ve baktığımda 15 GB yerim kalmıştı. Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum; benim 12 GB'ım nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows Defender taraması sırasında geçici dosyalar ve karantinaya alınan öğeler diskte yer kaplayabiliyor. Yeniden başlattığınızda sistem geri dönüşüm kutusu, geçici dosyalar veya gömülü sistem yedeklemeleri nedeniyle alan kaybı daha belirgin olabiliyor.

Bu 12 GB geçici sistem dosyaları veya karantinaya alınan dosyalardadır kanımca. Disk temizleme veya Storage Sense ile gereksiz dosyaları silerseniz alanınız geri gelir.
Windows Defender taraması sırasında geçici dosyalar ve karantinaya alınan öğeler diskte yer kaplayabiliyor. Yeniden başlattığınızda sistem geri dönüşüm kutusu, geçici dosyalar veya gömülü sistem yedeklemeleri nedeniyle alan kaybı daha belirgin olabiliyor.

Bu 12 GB geçici sistem dosyaları veya karantinaya alınan dosyalardadır kanımca. Disk temizleme veya Storage Sense ile gereksiz dosyaları silerseniz alanınız geri gelir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı