SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #1 Flashte 15 GB boş alan var. Atacağım dosya 10 GB fakat "Dosya hedef dosya sistemi için çok büyük" hatası alıyorum.
Flashte 15 GB boş alan var. Atacağım dosya 10 GB fakat "Dosya hedef dosya sistemi için çok büyük" hatası alıyorum.
Çözüm Haley 9 Şubat 2021 Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam.
Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Şubat 2021 #2 Hocam ayrı ayrı atın 5 GB olarak deneyin sonra diğer kısmınıda atın 5 GB olarak. Artı 0 Eksi
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 9 Şubat 2021 #3 Hocam bölüp bölüp atmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #4 Tek bir dosya. 10 GB. Tek başına 10 GB. Artı 0 Eksi
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 948 Çözümler 22 9 Şubat 2021 #5 USB Fat32 mi? NTFS dışındaki formatlarda büyük dosya atmak isteyince hata verdiği oluyordu. Artı 0 Eksi
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 9 Şubat 2021 #6 Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam. Son düzenleme: 9 Şubat 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #7 İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Artı 0 Eksi
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 9 Şubat 2021 #8 SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Genişletmek için tıkla... Share.it üzerinden deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Genişletmek için tıkla... Share.it üzerinden deneyebilirsiniz.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #9 Biçimlendirip NTFS yaptım ve sorun çözüldü. SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu mümkün mü? Artı 0 Eksi
Biçimlendirip NTFS yaptım ve sorun çözüldü. SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu mümkün mü?
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 9 Şubat 2021 #10 SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Share.it üzerinden deneyin. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: İki adet yan yan duran bilgisayarı birbirine bağlayıp dosya aktarmak münkün mü? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Share.it üzerinden deneyin.