SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.144 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #1 Flashte 15 GB boş alan var. Atacağım dosya 10 GB fakat "Dosya hedef dosya sistemi için çok büyük" hatası alıyorum.
Flashte 15 GB boş alan var. Atacağım dosya 10 GB fakat "Dosya hedef dosya sistemi için çok büyük" hatası alıyorum.
Çözüm Haley 9 Şubat 2021 Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam.
Çözüldü: Hedef dosya sistemi için çok büyük Geçenlerde arkadaşın sabit diskine 7 GB’lık bir dosya yollayacaktım. Ama "hedef dosya sistemi için çok büyük" gibi bir hata geldi. Bu ne demek? www.technopat.net Bu konuya bakın hocam.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Şubat 2021 #11 SiyahPassat dedi: Biçimlendirip NTFS yaptım ve sorun çözüldü. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ExFAT olarak biçimlendirince sorunum çözülmüştü. Aynı ağ üzerinden aktarma yapabilirsiniz. Ya da basitçe iki adet ethernet kablosu bağlayın. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Biçimlendirip NTFS yaptım ve sorun çözüldü. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ExFAT olarak biçimlendirince sorunum çözülmüştü. Aynı ağ üzerinden aktarma yapabilirsiniz. Ya da basitçe iki adet ethernet kablosu bağlayın.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.144 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki her şeyi aynen yaptım ( IP adreslerine kadar ). Sadece diğer bilgisayar beni görebiliyor. Ben onu göremiyorum. O benden paylaştığım dosyaları alabiliyor. Ben ondan alamıyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki her şeyi aynen yaptım ( IP adreslerine kadar ). Sadece diğer bilgisayar beni görebiliyor. Ben onu göremiyorum. O benden paylaştığım dosyaları alabiliyor. Ben ondan alamıyorum.