Flash bellekten kilit ekranında Windows 10 formatı nasıl atılır?

Ahmet Toprak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadasimin bilgisayarından kendi flash bellegime Windows 10'u ISO olarak kuruyorum. Flashim tam 8 GB oldugu icin direkt olarak Windows kuramıyorum. Kendi bilgisayarıma kilit ekranından format atmam gerekiyor. Acılmıyor kilit ekranında. ISO olarak indirip kendi bilgisayarima kurabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyasını Rufus ile yazdırıp bilgisayarı başlatırken flash bellekten başlatmanız gerekiyor. UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Attiginiz linkteki videodaki gibi boot menusunden baslatiyorum yinede kilit ekranına atiyor herhangi bir format islemi olmuyor

Hocam USB'de ISO dosyası yazdırıldı mı? Yazdırıldıysa anakart markanız ne? Ve anakart modeliniz? Ona göre bir tuşa basacaksınız.
F11 tusu ile actim boot menusunu yazılı olan dosyayı aciyorum kilit ekranında oturum acmami istiyor tekrardan

Hocam dedigim gibi kilit ekranına atiyordu Shift basılı tutarak yeniden baslat tusuna basip oradan kurulu hard diski secip sıfırlamayi deniyorum şu an Windows'u kuruyor oluyor sanırım.

Bahsettiğiniz işlem sıfırlama oluyor. Flash bellekte sadece ISO dosyası mı var yoksa Rufus ile yazdırılmış format diski mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı