Flash Disk Düşük Aktarım Hızı

Birkan Yanar

Centipat
Yer
Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Öncelikle sistemim aşağıdaki gibi ve bilgisayardan flash belleğe bir dosya aktaracağım zaman aktarım hızı min. 10KB - Max. 15MB şeklinde değişiyor. Bu sorun ile ilgili driverları güncelledim ancak sorun devam etmekte.

Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2 SSD - (Depolama olarak kullanılan donanım)
Sony USM32X/B2 32 GB USB 3.1 Flash Bellek

Yardımlarınızı bekliyorum.

USB belleği USB 3.0 veya varsa 3.1 portlarından birine takın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Muhtemelen kasanın önündeki usb girişlerine takıyor olabilirsiniz, lütfen kasanın arkasındaki anakartın usb 3.0 veya usb 3.1 girişlerine takmayı deneyin. eğer sorun devam ederse kesinlikle sürücü problemidir diye düşünmekteyim.

Muhtemelen kasanın önündeki usb girişlerine takıyor olabilirsiniz, lütfen kasanın arkasındaki anakartın usb 3.0 veya usb 3.1 girişlerine takmayı deneyin. eğer sorun devam ederse kesinlikle sürücü problemidir diye düşünmekteyim.
Evet, sanırım sorunu bulduk. Firmware güncel değil siteden güncel versiyonunu iso olarak indirdim.Ancak siteden indirdiği iso dosyasını usb kurduktan sonra bunu nasıl biosda çalıştıracağım bilmiyorum açıkcası yardımlarınızı bekliyorum.Anakart bilgilerim imzada bulunduğu gibidir.
Evet Firmware versiyonunuda güncelledim, son sürüme ve sorun devam etmekte, benchmark yaptığımda sorun gözükmüyor. Acaba usbde sorun olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı