hocam öyle yapabilirim ama taşıyacağım bilgisayarda fazla yer yok ve setuptan kurarken o bilgisayarın antivirüsü engelleyebilir diye endişeleniyorumEn mantıklı hareket setup ve beraberinde setup için gerekli olabilecek dosyaları atmanız olacaktır.
Hocam oyunu kurun. Oyunun kurulu halini diğer bilgisayara taşıyın.hocam öyle yapabilirim ama taşıyacağım bilgisayarda fazla yer yok ve setuptan kurarken o bilgisayarın antivirüsü engelleyebilir diye endişeleniyorum
hocam o şekilde de acaba oyunun çalışması için gerekli bir dosya oyun dosyasının dışında mıdır onu bilemiyorum ama sanırım o da engel olmaz emin olamıyorumHocam oyunu kurun. Oyunun kurulu halini diğer bilgisayara taşıyın.
Bu da bir diğer seçenek. Taşıyacağınız bilgisayarda setup sonrasında yüklenen bir takım bileşenler eksik olabilir bu durumda. Tabi bu bileşenler daha önceden yüklenmemişse. (DirectX gibi)Hocam oyunu kurun. Oyunun kurulu halini diğer bilgisayara taşıyın.
Hocam oyun için gerekli yazılımları kurun. Sonra oyunu atın.hocam o şekilde de acaba oyunun çalışması için gerekli bir dosya oyun dosyasının dışında mıdır onu bilemiyorum ama sanırım o da engel olmaz emin olamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.