- Makaleler
 - 1

İnadı kesip virüslü dediğin dosyaya tekrardan bir baksan diyorum.Resimde görünüyor iki dosya var arşivde biri exe biri flash dosyası. Exe virüslü.
Exe dosyasını silmeniz lazım.
İnadı kesip virüslü dediğin dosyaya tekrardan bir baksan diyorum.Resimde görünüyor iki dosya var arşivde biri exe biri flash dosyası. Exe virüslü.
Resimde görünüyor iki dosya var arşivde biri exe biri flash dosyası. Exe virüslü.
Farklı yerlerden belli bir site yok ama çoğunluk bu siteden.
Gun Mayhem - Download Free Games
Download Games Gun Mayhem for free : Choose an arena, opponent and weapon, and then start shooting.www.freegames33.com
Baştaki.
Şüpheci davranıyorsanız. Sandboxie+ ile çalıştırınız bu yazılım bir yapay ortam yaratak oyunu orada aktif edecektir ve sisteminiz zarar görmeyecektir oradan neler yaptığınıda görebilirsiniz.
Bu Adobe'nin kendi sağladığı portable güvenli bir basit Flash Player. Bunu kullanın.Programı kurdum oyunu açarken hangisini seçmeliyim?
Default box.
Run outside sandbox.
Bu Adobe'nin kendi sağladığı portable güvenli bir basit flash Player. Bunu kullanın.
Aynı klasörde olmasına gerek onu kastediyorsanız.Teşekkür ederim çalıştı çözüm olarak işaretliyeceğim bir de senin attığın flash Player ile oyununkinin yerini değiştirebilir miyim?
Aynı klasörde olmasına gerek onu kastediyorsanız.
Sorununuzu çözdüysem ne mutlu bana iyi sosyaller.
Aynı klasörde olmasına gerek onu kastediyorsanız.
Sorununuzu çözdüysem ne mutlu bana iyi sosyaller.
Direkt açılması için şöyle yapın:Sorunum çözüldü fakat her açtığımda Flash Player oyunun klasörünü seçmemi istiyor direkt tıkladığımda oyunu açmasını nasıl sağlayabilirim?
Tamamdır hallettim sorunu çözüm olarak da işaretledim iyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.