Flash oyunları nasıl oynayabilirim?

Karamelli Pasta

Decapat
Daha fazla  
Forumda biraz dolaştım fakat flashpoint dışında bir şey bulamadım. Flashpoint için de biraz forumda gezdim VirusTotal'de trojanlı olduğu yazıyordu o konuda resim de atılmıştı yani artık virüs yemeden flash oyunları oynamak imkansız mı yardımcı olur musunuz?

Nereden oynuyordunuz.

Şu an flash oyunları oynanacak güvenilir bir yer bulamadım eskiden oynadığım siteleri hatırlamıyorum fakat Adobe flashı oyunları olduklarını hatırlıyorum.

Flashplayer32sa diye bir exe var SWF dosyalarını atıp oynayabiliyorsun.

Güvenilir midir? Ve SWF dosyaları derken neyi kastettiniz anlamadım.

Şu an flash oyunları oynanacak güvenilir bir yer bulamadım eskiden oynadığım siteleri hatırlamıyorum fakat Adobe flashı oyunları olduklarını hatırlıyorum.

Güvenilir midir? Ve SWF dosyaları derken neyi kastettiniz anlamadım.

Hocam bunu gördüm zaten fakat trojanlı olduğunu görüp yüklemedim.
Trojanli olduğunu kim söylemiş? False-Positive sonuçtur o.

Q: My antivirus flagged Flashpoint! Does Flashpoint have any viruses?

A:
Flashpoint does not have any viruses. However, several antivirus programs falsely detect certain files in Flashpoint as viruses. Avast, AVG, and BitDefender are even known to render Flashpoint inoperable; you'll need to follow the instructions for Troubleshooting Antivirus Interference.

Sorun teşkil etme olasılığı var da program trojanli değil. Bu kadar paranoyaksan hiçbir siteden bir şey indirmiyorsundur kesin.

Pek indirmiyorum evetve o tehlike sonucunu görünce iyice kafam karıştı.

Sorun teşkil etme olasılığı var da program trojanli değil. Bu kadar paranoyaksan hiçbir siteden bir şey indirmiyorsundur kesin.
Bahsettiğim bu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-01 222922.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-01 222922.png
    221,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı