Rehber Flash Point ile flash oyun indirmek

Kardeş Allah bin kere razı olsun .5 yaşındaki kızımla ateş ve su oynuyorduk Flash devre dışı kalınca ağladı.sayende oyuna devam edeceğiz.Çok sağol.Normalde basit ama kızım için önemli bir konu.Teşekkürler

Çok teşekkür ederim.

Ateş ve su benzeri başka oyun öneriniz olabilir mi?Pc başında birlikte vakit geçirmek için hem eğlenceli hem de düşündürücü iki kişilik oyun önerileriniz var mı?

Flashpoint üzerinde olmayıp bizim harici olarak indirdiklerimizi flashpointe ekleme şansımız var mı?

Son düzenleme:
Flashpoint üzerinde olmayıp bizim harici olarak indirdiklerimizi flashpointe ekleme şansımız var mı?

Evet var. Discord adresinden yardım isteyebilirsiniz nasıl ekleyeceğinizi söylüyorlar.

Ateş ve su benzeri başka oyun öneriniz olabilir mi? PC başında birlikte vakit geçirmek için hem eğlenceli hem de düşündürücü iki kişilik oyun önerileriniz var mı?

Hocam hırsız ve köpek diye bir oyun vardı ingilizcesini bilmiyorum.

Ateş ve su benzeri başka oyun öneriniz olabilir mi?Pc başında birlikte vakit geçirmek için hem eğlenceli hem de düşündürücü iki kişilik oyun önerileriniz var mı?
Hocam ismi "Ateş ve Su" olmayan kopya oyunlar de mevcut onlara bakabilirsiniz, "Ateş ve Su 8" diye bir oyun vardı arkadaşımla oynardık sürekli onu.

Oyun buydu hocam.

Programda sorun yok fakat bu şekil beyaz ekran geliyor açılmıyor neden olabilir?

Düzenleme: FlashPlayer - SWF to HTML bu eklentiyi kurdum her oyun çalışmasa da şuanlık sorun yok.

Son düzenleme:
Hocam Büyük İskender ile Aşil var mı? Varsa kuruyorum direk bizim ihtiyara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…