Rehber Flash Point ile flash oyun indirmek

Bende sıkıntı çıktı basıyorum açmıyor.

Bende sorun oluştu Adobe flash Player 32 açılıyor beyaz ekranda kalıyor oyun gelmiyor denediğim tüm oyunlarda böyle oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Aynı sorunu yaşıyordum. Bayağı bir araştırdım şöyle bir video buldum belki sorunun budur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bilgisiyarıma flashpoint 9 ve 10 ikisinide indirdim windows defenderıda kapattım ama uygulamaya basıyorum hiçbir türlü açılmıyor birisi lütfen yardım edebilirmi
Ben bilgisiyarıma flashpoint 9 ve 10 ikisinide indirdim windows defenderıda kapattım ama uygulamaya basıyorum hiçbir türlü açılmıyor birisi lütfen yardım edebilirmi
Lütfen birisi cevaplasın

Son düzenleme:

Lütfen birisi cevaplasın
bendede aynısı oluyor ama hala açılmadı arka planda flash point çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…