Çözüldü Flash'dan Format Atarken Windows 8 Simgesinde Beklemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eston37

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün sosyal'den indirdiğim Windows 8.1 .iso uzantılı dosyasını WiNToBootic
yazılımı ile USB belleğime yazdım. Bilgisayarı USB'den başlattığımda, Windows 8'in logosu geliyor ve bir şey olmadan öylece kalıyor bilgisayar. HashTab adlı program ile .iso dosyasının "SHA1" kodunu doğrulattım ve doğru çıktı.
Bu sorun neden olabilir? Nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.

20-25 dakikalık bir bekleme sonucunda kurulum başladı. Yardımların için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Sistemi AHCI olarak kurulum yapıp GPT ile kurarsanız daha hızlı açılıp kurulacaktır. 20/25dk bekleme sistem hızı, usb bellek hızı ve IDE biçimine göre düşer. Ayrıca Win 7 usb dvd tool ile yapmak daha sağlıklı.

Son düzenleme:
Şu an sistemi kurdum ve Windows 8'e başlamış bulunmaktayım. :D
Formattan sonra takılı olan "ATİ Radeon HD 3450" ekran kartımı görmemekte bunun nedeni ne olabilir?

Formattan sonra takılı olan "ATİ Radeon HD 3450" ekran kartımı görmemekte bunun nedeni ne olabilir?
Format esnasında biostan kapatmadı veya kartı çıkarmadı isen görür. Bilmeyen kişi görmez der çünkü ismi yazmadığını görüp kart yok der sizin gibi. Ancak yüklenmemiş sürücü nedeniyle görünmediğini bilmez.

Format esnasında biostan kapatmadı veya kartı çıkarmadı isen görür. Bilmeyen kişi görmez der çünkü ismi yazmadığını görüp kart yok der sizin gibi. Ancak yüklenmemiş sürücü nedeniyle görünmediğini bilmez.
Haklısınız. Sürücüleri AMD'in sitesinden indirdim hemen kart gözüktü ve ekran çözünürlüğü artıp Hz değerleri yükseldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı