11. sınıfta sayısaldan dile geçilmeli mi?

cristopheraydin

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben liseye erken başladım ve bir Anadolu lisesinde okuyorum. Şu an 11. sınıfım ve sayısal seçmiştim ancak şu an sayısal derslerim 40 ve 70 arası; fizik ve kimya kötü geldi, açıkçası çalışmadım. İlk başta dil seçecektim ancak vazgeçtim, 10. sınıfta sayısal derslerim iyiydi; sayısal geçtim ancak şimdi tekrar dil geçmeyi düşünüyorum. İngilizcem genele göre iyi, sizce geçmeli miyim? Bölüm değiştirmem için geç mi kaldım yoksa hala değiştirebilir miyim? Meslek konusunda da korkuyorum; bir hedefim hala yok ama içimden de dil okumak geliyor, sayısal derslerde genel olarak stresliyim. Yapamıyorum değil çalışmıyorum. EA kesinlikle düşünmüyorum. Peki sayısalda mı kalmalıyım yoksa dil geçmeli miyim? Bilen bir büyüğüm yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtların için çok teşekkür ederim ve evet dildeki arkadaşlarımıda bu konuda kıskanıyordum çünkü sevdikleri derse çalışıyorlardı büyük bir stres altında da değiller çünkü severek çalışıyorlar. Ben sevmeyerek ve stres altında çalışınca daha da çok zoruma gidiyor. Uzun ve derin bir araştırma sonucu -net değil ama bir ihtimal- dile geçeceğim gibi görünüyor. En büyük korkumda iş konusunda tabii ama bunuda yine zaman belirleyecek.
İş bulamama sansin yok fakat bir dil daha eklemen gerekli. Sadece ingilizce belirli yerler. Ve dilde sayisala gore daha rahatsın. Karar senin hayat senin hocam. Benide ailem sayisal zorluyordu dil sectim kimse bir sey diyemez hayat benim sonucta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı