Flatery ikon temamı test edelim

Çok güzel duruyor, sistemime kurmayı düşünüyorum. Umarım yakında daha fazla ikonlar eklersiniz.

Ayıptır söylemesi, ben dışarıdan simge teması kurmayı bilmiyorum da bana yardımcı olabilir misiniz.

İkon tema /home/kullanıcı-adı/.icons dizinine, /home/kullanıcı-adı/.local/share/icons dizinine ve /usr/share/icons adlı dizin olmak üzere üç yere kurulur.
Diğer iki yere kurulanı sadece kullanıcının kendisi kullanır, /usr/share/icons dizinine kullanıcıyla birlikte tüm sistem kullanır ve en makulu da bu dizindir.
Kurulum için indirdiğiniz dizinde boşluğa sağ tıklayın uçbirimi açın ve alttaki komutu girmenizle ikon tema sisteminize kurulacaktır.
Kod:
sudo unzip Flatery-full-color-icon.zip -d /usr/share/icons

Daha sonra sisteminizdeki tema yöneticisiyle kurduğunuz temayı seçiyorsunuz.

illedelinux'ta çalışır mı?

Teşekkürler! İşe yaradı ve sıkıntısız çalışıyor. Temayı çok beğendim. Sistemin hızında da bir değişiklik yok bu arada. Yalnız şu "Görünüm" penceresinin simgesinde bir gariplik yok mu sizce de?

Şu komutu da uçbirime girin daha iyi çalışır.
Kod:
sudo update-icon-caches /usr/share/icons/*
Yalnız şu "Görünüm" penceresinin simgesinde bir gariplik yok mu sizce de?

O simge varsayılan simgedir, yani sorun yok.

Son düzenleme:
Mükemmel çalışıyor, Opera, Google Chrome, Edge gibi tarayıcılara da simge yaparsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…