Oyun FlatOut 2™ 3,60 TL

FlatOut 1'i oynadığım zaman araba parçalanma mekaniklerini görünce ağzım açık kalmıştı 2004 yılının yarış oyunlarına göre bence en iyi fizik motoru ve çarpışma mekaniklerine sahipti. Ayrıca grafikleri de hiç kötü değildi.

Özlemişim vallaha. Botların isimlerini bile unutmamışım. Sofia ile Jasonu sevgili sanardım küçükken. Ve oyunun kaza mekanikleri, diğer araçlara çarpıp onları yoldan çıkarmak falan Forza'dan kat kat daha iyi. :D

1661466701894.png

2. oyun hala oynadığım bir oyun. Bana göre en iyi araba oyunlarda ilk üçe girer.

Özlemişim vallaha. Botların isimlerini bile unutmamışım. Sofia ile Jasonu sevgili sanardım küçükken. Ve oyunun kaza mekanikleri, diğer araçlara çarpıp onları yoldan çıkarmak falan Forza'dan kat kat daha iyi. :D

Eki Görüntüle 1496017

Çarpma/collision fiziği FH5'den daha iyi.

GameRanger'da halen 5-10 kişi oynuyor Online kısmını. Başka server yok galiba Gamespy 2013'te kapandığından beri...

Son düzenleme:
Çocukluğumun oyunu. 3. oyun iğrençti. Onun dışında 1 ve 2 zamanına göre çok iyi mekaniklere sahip.
Yalnız değilsiniz: Flatout 3 Steam tarihinin en kötü oyunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çarpma/collision fiziği FH5'den daha iyi.

GameRanger'da halen 5-10 kişi oynuyor Online kısmını. Başka server yok galiba Gamespy 2013'te kapandığından beri...
Technopat olarak toplanıp oynasak...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı