Çözüldü Flight Simulator Gamepass ile 5Dk'da yüklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 150GB indirmeye başladı 10dk sonra indirme bitti dedi ve şu an oyundayım. Gamepass kullanıyorum. Sizce neden böyle bir şey oldu?

Çözüm
Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal
İnternet bağlantı hızın iyidir. Ya da oyun bir yenilik yaptı ve şimdilik sadece oyunun demosunu oynuyorsun ve arkaplanda oyun yükleniyor. Bildiğim kadarıyla ikinci seçenek henüz yoktu bu arada.

İnternet bağlantı hızı iyi olsa da Türkiye şartlarında 3 MB internet (en fazla) ile 1, 5 günde inmesi gerekiyor. (Eğer nasanın internetini kullanıyorsa ayrı tabi)

Ya da adex internet kafeye de gitmiş olabilir HDD'sini götürüp.

Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal

Çözüm
Teşekkürler 10dk'dir yükleme ekranındayım gta5'e şükür ediyorum

Geçenlerde Reddit üzerinde Valve'nin yaptığı açıklama siz bunu söyleyince daha mantıklı oldu. (Valve : Flight Simulator geri iadesüreleri değişmeyecek)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…