Flight Simulator'de FPS 7'ye düşüyor

QnzL

Decapat
Katılım
6 Temmuz 2021
Mesajlar
138
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Flight Simulator oynuyordum, bir anda FPS 7-8 civarına düştü. Ne oldu diye görev yöneticisine bakıyorken işlemcimin 0,80 GHz de kaldığını gördüm, normalde 4.1'e kadar çıkıyor. Laptop kullanıyorum prize takılı acaba neden oldu? Bu arada işlemci 100 derece ekran kartı 88 derece oldu acaba ondan mı?

Sistem özellikleri:
i5 9300H.
GTX 1650.
16 GB RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ısındığı için işlemci kısıyor. Zaten bilgisayarınız minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
 
Oyun sistemi aşırı derecede yoran bir oyun. Daha iyi bir sisteme ihtiyacınız var, hangi ayarlarda oynamaya çalışıyorsunuz?
oyun bana otomatik medium ayarlarda geldi bende hiç kurcalamadım

Evet ısındığı için işlemci kısıyor. Zaten bilgisayarınız minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
dostum internette yazana göre karşılıyor zaten kasmıyorda, 40 50 fps oynatıyor
 
Bu oyun işlemci için resmen stres testi. O sıcaklığa çıkan işlemci doğal olarak FPS'yi limitler. Isı artmaması için gücü düşürür. Bu senin sistemin değil oyunla alakalı. Başka oyunlarda da işlemci ve ekran kartı o sıcaklığı görüyorsa durum farklıdır.
 
Bu oyun işlemci için resmen stres testi. O sıcaklığa çıkan işlemci doğal olarak FPS'yi limitler. Isı artmaması için gücü düşürür. Bu senin sistemin değil oyunla alakalı. Başka oyunlarda da işlemci ve ekran kartı o sıcaklığı görüyorsa durum farklı.

God of War, gibi grafiği güzel oyunlarda böyle oluyor, yani evet diğer oyunlarda da sitemim hep bu derecelerde çalışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı