Flört yapınca zevk alıyor musunuz?

@Finisterre 14-18 yaşlar arasında yapılan ilişkinin kalıcı olma olasılığı taş çatlasın %5 falandır. Ek olarak ben her kız aynı falan demiyorum ancak o yaşlardaki kızlar da genel olarak karşısındaki insanı nasıl kullanırım kafasında oluyor. Benim kafamdan uydurmus oldugum bir şey değil bu, internet ortamında biraz gezinerek görebilirsiniz. Ek olarak sevgili yapmasınlar falan demiyorum ancak karşısındaki insana karşı da mesafeli davransınlar her ihtimale karşı. Bunun kızı ya da erkeği yok, her insan için geçerli.
 
Hayır hocam hiç zevkli değil nedenine gelirsek karşındakinin her şekilde seni nextleme şansı senin de onu nextleme şansın var. Ha ben takıl geçciyim diyorsan süper olay ama hayat bu şekilde gitmiyor tek bir kişiden alacağın sevgi ilgi değer 100 bilemedin 1000 flörtten alacağından daha bile fazla olabilir. İnsan fıtratı gereği gece hayatı ve flört hayatında bir raddeden sonra yoruluyor flörtleşse bile. Başta bahsettiğim gibi bir kere güven ortamı olmuyor en iyi ihtimalle One night stande kayıyor gidişatı ve partnerler birbirini bir daha hiç aramıyor. Bu dünyada vakitten değerli daha iyi bir ödül yok insan hayatında ve bu tarz arayış ve kovalama çabaları insanın içgüdüsünden gelen sevgi ve aşk paradigmalarına ne kadar aykırı da olsa kendini düşünen insanı çevresi bir süre sonra daha çok düşünüyor.
 
Aslında eğlenceli oluyor. Üniversitede bayağı bol bol var bu tiplerden. Akşam nargile kafe okey gibi mekanlara gitmeyi bayağı seviyorlar çıkışta da ufak tadına baktıranlar bile var. :D Evliliği düşünene kadar hovardalığa devam diyenlerdenim. :D Sonra sıkılıyorsun ama. Takılıp geçecekseniz eğlenecekseniz yapın birkaç tane kız keyfinize bakın.
 

Geri
Yukarı