ledz3ppelin
Centipat
Daha fazla
Sorun şu konuştuğum kız flörtümü terslemiyor aksine o da adım bile atıyor ama ben yazmadan asla yazmadı.
Kızla konuşmamız aynen şu;
Ben: Ben yazmadan yazmıyorsun ha?
Kız: Sen yaz işte güzel böyle.
Ben: Ben biraz da senden bekliyorum ama.
Kız: Ha öyle mi olmuş (dalga geçiyor burada
)
Hallederiz.
Ben: Ha. ("ha öyle mi olmuş'a yanıt")
Kız: Olsun ne yapalım?
Ben bu olaydan sonra "aman yaf" deyip kızı saldım ve birazcık pişmanım.
Aslında böyle bir cevap beklemiyordum kızla yüz yüze konuşurken olaylar fena değildi. Ek olarak kızın içe kapanık ve çekingen birisi olduğunu biliyorum "konuştuğun oğlan vs. var mı sorusunu sorduğumda hayır deyip aynı soruyu bana sordu, ertesi gün gecenin 2sine kadar film falan izledik. Ben bir şey yapalım dediğimde birkaç saat zaman ayırıyor rahat. "bir ara şöyle yapalım" dediğimde her seferinde "güzel olur" vesaire demişti. Neden devam etmedi bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Ben biraz sanırım sıfırım flört olaylarını yorumlamakta.
Kızla konuşmamız aynen şu;
Ben: Ben yazmadan yazmıyorsun ha?
Kız: Sen yaz işte güzel böyle.
Ben: Ben biraz da senden bekliyorum ama.
Kız: Ha öyle mi olmuş (dalga geçiyor burada
Hallederiz.
Ben: Ha. ("ha öyle mi olmuş'a yanıt")
Kız: Olsun ne yapalım?
Ben bu olaydan sonra "aman yaf" deyip kızı saldım ve birazcık pişmanım.
Aslında böyle bir cevap beklemiyordum kızla yüz yüze konuşurken olaylar fena değildi. Ek olarak kızın içe kapanık ve çekingen birisi olduğunu biliyorum "konuştuğun oğlan vs. var mı sorusunu sorduğumda hayır deyip aynı soruyu bana sordu, ertesi gün gecenin 2sine kadar film falan izledik. Ben bir şey yapalım dediğimde birkaç saat zaman ayırıyor rahat. "bir ara şöyle yapalım" dediğimde her seferinde "güzel olur" vesaire demişti. Neden devam etmedi bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Ben biraz sanırım sıfırım flört olaylarını yorumlamakta.