"Floxif.Virus.Fileinfector.Dds" virüs silinmiyor

martilery

Centipat
Daha fazla  
Görseldeki gibi system32\backup_64.exe delete basmama rağmen her restart attığımda tekrar karantina uyarısı veriyor. Tarattığım program Malwarebytes.

1720103475717.png

1720103505667.png

CMD'yi yönetici SFC /scannow yazın öyle deneyin silmeyi. Bir de Windows Defender offline tarama yapın. Bunları yapınca olmazsa farklı antivriüslerle deneyin, BitDefender, Kaspersky vb. o da olmazsa biraz daha araştırın bulamazsanız format atın. Floxif virüsü backdoor (arka kapı) oluşturabilir. Bir backdoor bilgisayarınıza daha fazla virüsün elini kolunu sallayarak girip yetkisiz işlemler yapmasına olanak sağlayabilir. Benim önerilerim bunlardı, bunları deneyin sonra silebilirseniz birkaç antivirüs ile tarayın daha fazla virüs çıkabilir korkmayın onları da silin eğer ki Floxif'i silemezseniz ben format atın derim backdoor olayından dolayı. Allah sabır versin kardeşim biz de geçtik öyle taşlı yollardan.

cmd ile scanledim ilkinde corrupt dosya bulundu ve düzeltildi dedi sonra 2 kere daha yaptım bir şey bulunmadı dedi ama hala malwarebytes karantinaya alıyor demin tekrar restart attım bu sefer başka bir tane daha eklendi. Format atılınca düzelecek bir şeyse sıkıntı yok atarım

1720106378396.png

CMD ile scanledim ilkinde corrupt dosya bulundu ve düzeltildi dedi sonra 2 kere daha yaptım bir şey bulunmadı dedi ama hala Malwarebytes karantinaya alıyor demin tekrar restart attım bu sefer başka bir tane daha eklendi. Format atılınca düzelecek bir şeyse sıkıntı yok atarım.

Eki Görüntüle 2241847

Hocam miner da bulaşmış size, dediğim gibi backdoor'dah girmiştir. Görev Yöneticisi'nin işlemler ve performans kısımlarından SS atabilir misiniz? Format garanti çözüm ama bir inceleyeyim belki görev yöneticisinde görünüyordur.

cmd ile scanledim ilkinde corrupt dosya bulundu ve düzeltildi dedi sonra 2 kere daha yaptım bir şey bulunmadı dedi ama hala malwarebytes karantinaya alıyor demin tekrar restart attım bu sefer başka bir tane daha eklendi. Format atılınca düzelecek bir şeyse sıkıntı yok atarım

Eki Görüntüle 2241847
Kaspersky kurup tam tarama yapmayı deneyin.

Hocam sağ olun format garanti çözüm sunuyorsa basıp geçerim, eski pc zaten ssd takıp sıfırlayıp bizimkilere verdiydim çok dikkatli kullanmadıklarından bulaşmış herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı