Flutter Android Licence Sorunu

Özellikle bu sorun için gerekli mi bilmiyorum. Yapman gerekiyorsa lokasyonu SDK 'i nereye yüklediysen orası olacak. Belirttiğim çözümü denedin mi ?
Ek Açıklama 2020-03-04 232426.png

Bu hatayı alıyordum. C:\Android\sdk klasörünü seçtikten sonra da aşağıdaki hatayı alıyorum.

Ek Açıklama 2020-03-04 233557.png

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Adımları tek tek yazacağım. En azından şu ana kadar hata yaşamadım bu aşamaları yaptıktan sonra.
  • Bu sorunları çözmek için Bilgisayarım'dan Özellikler'e, oradan da Ortam Değişkenleri'ne gelmemiz gerekiyor. Bu adım için "x" diyeceğim.
  • "Unable to locate Android SDK" problemi için x'e gelip oradan "Yeni" tuşuna basıp değişken adına "JAVA_HOME", değişken değeri için Android Studio'yu kurduğunuz dizine gelip oradan "jre" klasörünün lokasyonunu yazmak.
  • "Android SDK not found" hatası için ise x'e gelip yeniden aynı şekilde "Yeni" butonuna basip değişken adına "ANDROID_HOME", lokasyonuna ise Android Studio'nun kurulumunda indirdiği "sdk" dosyasının konumunu yazmak olacaktır. Sonra ise cmd'ye "flutter config --android-sdk <path-to-your-android-sdk-path>" kodunu girmek olacaktır. "<>" içindekileri silip SDK dosyasının lokasyonunu yazacaksınız. Sonra "flutter doctor --android-licences" komutunu girip onay sorduğunda "y" tuşuna basacaksınız.
  • "Android licences status unknown" hatasına ise bu siteye girip oradaki aşamaları takip etmeniz gerekli.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı