Flux Keyboard hakkında ne düşünüyorsunuz?

ytwitchan

Hectopat
İnternette gezinirken böyle bir klavyeye denk geldim. Konsept olarak çok hoşuma gitti, içerik üreticileri için kullanılabilecek bir klavye. Oyun açısından ne kadar performans sağlar bilemiyorum. Aşağıya ürünle ilgili kaynakları bırakıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flux Keyboard İnternet Sitesi

Tasarım ve düşünce olarak çok beğendim. Bu klavyeyi oyun oynarken kullanmanız pek mümkün değil ama FL Studio, After Effetcs vb. programlarda çok rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sitesine girdim ama satış ile alakalı bir şey görmedim bulan varsa link atabilir mi? Fiyatını merak ediyorum.

Tasarım ve düşünce olarak çok beğendim. Bu klavyeyi oyun oynarken kullanmanız pek mümkün değil ama FL Studio, After Effetcs vb. programlarda çok rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sitesine girdim ama satış ile alakalı bir şey görmedim bulan varsa link atabilir mi? Fiyatını merak ediyorum.
İnternet sitesinde perakende satış fiyatı 450$ olarak gözüküyor. Henüz satışa sunulmamış fakat YouTube kanalında bir etkinlikte canlı olarak çekilmiş videosu var.

Kısayolların kişiselleştirilebilmesi ve mekanik linear arası geçiş iddiaları haricinde gereksiz özelliklere boğulmuş bir klavye gibi hissettirdi. Şahsen klavyenin üzerinde aydınlatma veya ekran olması gerektiğini düşünmüyorum.

İnternet sitesinde perakende satış fiyatı 450$ olarak gözüküyor. Henüz satışa sunulmamış fakat YouTube kanalında bir etkinlikte canlı olarak çekilmiş videosu var.
Fiyatı gerçekten çok tuzluymuş. Satışa çıktığında ve detaylı incelemeler geldiğinde daha net anlayabiliriz diye düşünüyorum. Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı