Level 7 bir Roblox injectoru virüs müdür? Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox @Dutchman
Son düzenleyen: Moderatör:
Potansiyel tehdit, ancak Krnl kadar kolu uzun değil. Sistemde kritik aktivitesi yok. Çalıştırıp çalıştırmama kararı sizin, riskli eylem gözlemleyemedim.
Bunu anlamak pek mümkün değil. Bir hile sonuçta. Kaynak kodlarına bakılması lazım. Ücretli olan Synapse X güvenli denilebilir.
Uygulama yürütüldüğünde tepki vermiyor uzun süre, 2 dakikadan fazla süre için de arkada process oluşturup uykuya alıyor. Klasik sızma taktiklerinden biri. Eylemleri doğrudan zararlı değil ama potansiyel barındırıyor, emin olamadım. Intezer raporu da alalım:
Potansiyel tehdit, ancak Krnl kadar kolu uzun değil. Sistemde kritik aktivitesi yok. Çalıştırıp çalıştırmama kararı sizin, riskli eylem gözlemleyemedim.
Potansiyel tehdit, ancak krnl kadar kolu uzun değil. Sistemde kritik aktivitesi yok. Çalıştırıp çalıştırmama kararı sizin, riskli eylem gözlemleyemedim.
Öyle de diyebilirizYani işin ucu şeyli değneye dokunmaz ve wearedevs den indirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.