FLYDIGI Direwolf 2 alınır mı?

Seyamu

Hectopat
Yok hocam ya abartmazsınız nereden bildiğimi sormayın :D
Eki Görüntüle 2377533

Hocam Flydigi'in şu ürünü hakkında bilginiz var mı? X15 ile aynı fiyat hemen hemen, hangisi tercih edilmeli?

Hocam Flydigi'in şu ürünü hakkında bilginiz var mı? X15 ile aynı fiyat hemen hemen, hangisi tercih edilmeli?
Hocam bu ürünü hiç bilmiyorum ya ama çok farkları yok gibi X15'le

Hocam bu ürünü hiç bilmiyorum ya ama çok farkları yok gibi X15'le
Hocam elinizde bulunan x15le bir ürünü karşılaştırabilir misiniz diye sorduğum için yeni konu aç diye uyarı atmış bir dostumuz inanılır gibi değil. X15den memnun musunuz hocam sipariş verdim ben de.

1400'e alınabilir vader 3 Pro gibi bir şeye denk özellik olarak X15 alacağıma ben olsam bunu alırdım 2100'den iyi düşmüş fiyat olarak.
Hocam x15 siparişi verdim ancak direwolf daha iyiyse siparişi iptal edip alırım?

Hocam elinizde bulunan x15le bir ürünü karşılaştırabilir misiniz diye sorduğum için yeni konu aç diye uyarı atmış bir dostumuz inanılır gibi değil. X15den memnun musunuz hocam sipariş verdim ben de.

Hocam x15 siparişi verdim ancak direwolf daha iyiyse siparişi iptal edip alırım?

Aslında bu iki kol da aman aman kollar değil. Ama bu fiyat bandında Direwold çok daha iyi.

Bende kol bakıyorum aslında Vader 4 Pro alacaktım ama 3500 TL fiyat etiketi beni zorladığı için Fantech EOS Pro nun indirim almasını bekliyorum.

Bu ürün hakkında forumlarda kötü yorum görmedim hiç.
Ama Direwolf için ara ara var.

Hocam elinizde bulunan X15le bir ürünü karşılaştırabilir misiniz diye sorduğum için yeni konu aç diye uyarı atmış bir dostumuz inanılır gibi değil. X15'ten memnun musunuz hocam sipariş verdim ben de.

Hocam X15 siparişi verdim ancak direwolf daha iyiyse siparişi iptal edip alırım?

Araların da çok fark yok ama 2 side benzer fiyatta olduğu icin ben olsam diğerini alırdım EasySMX X15 X10 veya X20 gibi değil X05 yeni versiyonu jiroskop gibi özellikler yok çok gerekli mi tartışılır ama benzer fiyata daha iyi özellikli diğerini almak mantıklı bir de TR'den gelceği için kargosu daha hızlı gelir.

Hocam elinizde bulunan X15le bir ürünü karşılaştırabilir misiniz diye sorduğum için yeni konu aç diye uyarı atmış bir dostumuz inanılır gibi değil. X15'ten memnun musunuz hocam sipariş verdim ben de.

Hocam X15 siparişi verdim ancak direwolf daha iyiyse siparişi iptal edip alırım?

ÖzellikFlydigi Direwolf 2EasySMX X15
Fiyat1.399 TL vergi dahil850 TL vergi hariç
Joystick TeknolojisiHall etkili joystickHall etkili joystick
Bağlantı SeçenekleriBluetooth, 2.4 GHz, kabloluBluetooth, 2.4 GHz, kablolu
Platform UyumluluğuPC, Android, iOS, SwitchPC, Android, iOS
Batarya Kapasitesi800 mAh (10-15 saat)1000 mAh (20 saate kadar)
Titreşim Geri BildirimiHassas ve dinamik titreşim motorlarıStandart titreşim motorları
Özelleştirilebilir TuşlarEvet (Makro desteği mevcut)Hayır
Jiroskop (6 Eksenli)VarYok
RGB AydınlatmaYokVar
Malzeme KalitesiÜst düzey premium tasarımOrta seviyede dayanıklı tasarım
Ağırlık ve ErgonomiErgonomik ve dengeliHafif, uzun süreli kullanımda rahat

Eğer bütçeniz kısıtlı değilse ve jiroskop gibi özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız, Flydigi Direwolf 2 üst düzey bir deneyim sunar ve uzun vadede daha tatmin edici olabilir.

@peebles hocam bu karşılaştırma senin içinde faydalı olabilir.

Son düzenleme:
ÖzellikFlydigi Direwolf 2EasySMX X15
Fiyat1.399 TL850 TL
Joystick TeknolojisiHall etkili joystickHall etkili joystick
Bağlantı SeçenekleriBluetooth, 2.4 GHz, kabloluBluetooth, 2.4 GHz, kablolu
Platform UyumluluğuPC, Android, iOS, SwitchPC, Android, iOS
Batarya Kapasitesi800 mAh (10-15 saat)1000 mAh (20 saate kadar)
Titreşim Geri BildirimiHassas ve dinamik titreşim motorlarıStandart titreşim motorları
Özelleştirilebilir TuşlarEvet (Makro desteği mevcut)Hayır
Jiroskop (6 Eksenli)VarYok
RGB AydınlatmaYokVar
Malzeme KalitesiÜst düzey premium tasarımOrta seviyede dayanıklı tasarım
Ağırlık ve ErgonomiErgonomik ve dengeliHafif, uzun süreli kullanımda rahat

Eğer bütçeniz kısıtlı değilse ve jiroskop gibi özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız, flydigi direwolf 2 üst düzey bir deneyim sunar ve uzun vadede daha tatmin edici olabilir.
Ancak fiyat/performans odaklı bir çözüm arıyorsanız ve temel oyuncu ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız, EasySMX X15 açık ara daha mantıklı bir seçimdir.

Hocam easy SMX X15 850 TL gibi gözükse de %60 vergi ile flydigi direwolf 2'den fiyat olarak aynı ya da daha yüksek oluyor bunu düzeltmenizi öneririm.

1734778273131.png

X15’in tetikleri ve R1, L1 tuşları çok kalitesiz ben onlardan hiç bir hissiyat zevk alamadım. X15’in vergili fiyatı ve bunun fiyatı arasında da öyle aman aman fark yokmuş bence bütçeniz çıkıyorsa Direwolf daha mantıklı bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı