Flydigi Vader 3 Pro Vs. Gulikit KK3 Pro

Bütçe
2000-3000
Daha fazla  
Arkadaşlar eski gamepadim bozuldu ve gamepad arayışına girdim, uzun ömürlü stick drift sorunu çıkarmayan F/P bir gamepad arıyorum ve forumlarda gördüğüm üzere çoğu kişi Vader 3 Pro ve KK3 Pro'yu öneriyor. Forza Horizon ve hikayeli oyunlar için hangi gamepad daha uygun? Farklı önerilere de açığım sıfır ikinci el fark etmez, bütçeyi zorlayarak 3000'e çıkarabilirim.

Birde cyclone 2nin vader 3 proya göre artıları neler çok bilmiyorum hep kalitesiz kollar kullandım çünkü

Mantıklı hocam ama cyclone 2 daha iyi bir kol diye dedim. Gene uğraşmak istemezseniz alabilirsiniz.
anladım hocam sağolun fikir için Gulikit KK3 Pro nasıl bi bilginiz var mı acaba eğer vader 3 pro alamazsam

Son düzenleme:
Birde cyclone 2nin vader 3 proya göre artıları neler çok bilmiyorum hep kalitesiz kollar kullandım çünkü

anladım hocam sağolun fikir için Gulikit KK3 Pro nasıl bi bilginiz var mı acaba eğer vader 3 pro alamazsam
Hocam güzel kol lakin kalite kontrol sorunları var. Gulikit markasını çok önermiyorum normalde
Cyclone 2'nin Vader 3 proya göre artıları şu şekilde
Gecikme süresi daha düşük
Şarj standıyla geliyor
Stickleri tmr yani daha iyi
Eksisi ise tetik titreşimi olmaması

Hocam güzel kol lakin kalite kontrol sorunları var. Gulikit markasını çok önermiyorum normalde
Şarj standıyla geliyor
tmr stick demek daha uzun ömürlü mü demek

Şarj standıyla geliyor
türkiyede sıfır 2. el başka bir gamepad önerin var mı knk fh5 gibi oyunlar için

tmr stick demek daha uzun ömürlü mü demek
Ömür olarak hall effectle aynı ama daha az güç tüketiyor ve daha hassas hall effectten.

türkiyede sıfır 2. el başka bir gamepad önerin var mı knk fh5 gibi oyunlar için
Hocam trde cyclone 2 3300 lira. Bütçeyi biraz aşarsanız önerebilirim. Haricinde gamesir supernova önerebilirim güzel kol o da. Açıkçası bu aralıkta çok fazla kol yok. Biraz daha altında fantech kolları var ama bu bahsettiklerim daha iyi ondan.

Fantech eos pro için tetikleri hassas ama çom hafif deniyordu ona da bakabilirsiniz ama eos pro'da tetik yayının gıcırdadığına dair şeyler de vardı. Şu an hala var mı bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı