FM 2023 kendi kendine kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

BoraWish

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 16 GB (2x16) 3000 MHz DDR4 CL16
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
Anakart
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING
İşlemci
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 3.6 GHz 32MB 65W 7nm
Football Manager 2023 indirdim oyun içindeyken durup dururken oyundan çıkmak istediğinize emin misiniz seçeneği çıkıyor. Ben de hayıra tıklıyorum. 1-2 dk sonra oyun kendi kendine kapanıyor nedenini bilmiyorum bilen var mı?

Game Pass alarak çözdüm. Öbür türlü sitelerde uygun fiyata satılan Microsoft hesabını kullanıyordum maalesef kapanma oluyordu. Game Pass aldığımdan beri uzuncana oynuyorum oyunu.
Benim kendi gamepassim neden oluyor bilmiyorum ama şuanlık normal hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. O sizin dediğiniz olayda bildiğim kadarıyla oyunu indirdikten sonra microsoft hesabından çıkış yapıp yine de girebiliyorsunuz. Tam emin değilim bi de öyle deneyin isterseniz. Ama bende şu an sıkıntı yok dediğim gibi.

Benim kendi gamepassim neden oluyor bilmiyorum ama şuanlık normal hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. O sizin dediğiniz olayda bildiğim kadarıyla oyunu indirdikten sonra microsoft hesabından çıkış yapıp yine de girebiliyorsunuz. Tam emin değilim bi de öyle deneyin isterseniz. Ama bende şu an sıkıntı yok dediğim gibi.
Oyun bileşenleri-xbox uygulaması-microsoft store güncellemesi falan yapmadıysan öyle dener misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı