FM 24 Demo'da hangi kısıtlamalar mevcut?

Frfghtr_01

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam sevgiler.
FM 24 Demo'da ne gibi kısıtlamalar var acaba bir bilginiz var mıdır? Bilgisi olanlar bir yanıt verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun dışında böyle ne bileyim resmi logolar, oyuncu yüzleri olmaması gibi bir kısıtlama yok değil mi? Arkadaşım demo indirmiş oyuncu yüzleri falan yok çünkü o yüzden soruyorum.
Harici herhangi bir eksiklik olduğunu sanmıyorum, zaten Süper Lig dahil çok fazla ligde oyuncu yüzleri, logolar vs. yok.

Anladım teşekkür ediyorum.

Oyuniçi toplamda sadece 6 ay oynayabiliyorsunuz.
Merhabalar oyunun demosu 6 aylık bir süre vermiyor bilginiz olsun. Arkadaşım direk takım seçerek başladı onda sezon sonunda full istedi, bende ise ben direk kariyer olarak başlattım onda da sezonun ortasında full istedi. Ayrıca kariyerde yayıncılaradan gördüğüm kadarıyla diğer ligleride görebiliyoruz o takımlara menajer olarak gidebiliyoruz ama Demoda sadece seçtiğin ülkenin lig ve takımlarına gidebiliyoruz.

Son düzenleme:

Merhabalar oyunun demosu 6 aylık bir süre vermiyor bilginiz olsun. Arkadaşım direk takım seçerek başladı onda sezon sonunda full istedi, bende ise ben direk kariyer olarak başlattım onda da sezonun ortasında full istedi. Ayrıca kariyerde yayıncılaradan gördüğüm kadarıyla diğer ligleride görebiliyoruz o takımlara menajer olarak gidebiliyoruz ama Demoda sadece seçtiğin ülkenin lig ve takımlarına gidebiliyoruz.
Oyuniçi olarak özel şekilde belirttim eğer oyunda 6 ay oynarsanız bitiyor demek istemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı