FM 24'te hiçbir şekilde transfer yapamamak

NemesisKnight13

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar, FM 24'te Beşiktaş kariyeri oynamaya başladım hiçbir şekilde transfer yapamıyorum yaklaşık olarak 6-7 oyuncu denedim talisca, laporte, zalewski, dybala, danso vb. ama bunlar halihazırda inanılmaz zor transferler tartışmaya kesinlikle açık değil. Ancak oyuncuların yarısı direkt olarak gelmek istemediğini belirtiyor gelmeye sıcak bakanlar ise o kadar yüksek ücret istiyorlarki benim arka arkaya hem lig şampiyonu hem de Avrupa'da şampiyon olsam yine de karşılayamayacağım rakamlar. Bilgisi olanlar ya da alternatifi olanlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.

Evet Beşiktaş'ın itibarı oyunda düşük olduğu için elindeki kadroyla Avrupa'da boy gösterip itibarını yükseltmen lazım mevki söylersen bir iki oyuncu söyleyebilirim.

Hocam kaliteli oyunculara bakarsan ya gelmek istemezler ya da aşırı maaş isterler normal bir şey bu. Talisca Arabistan da kaç milyon alıyor kim bilir. Beşiktaş'a gerçekte de oyunda da gelse o maaşları alamaz yani Normal. Daha az popüler oyuncuları deneyin.

Evet Beşiktaş'ın itibarı oyunda düşük olduğu için elindeki kadroyla Avrupa'da boy gösterip itibarını yükseltmen lazım mevki söylersen bir iki oyuncu söyleyebilirim.
Rotasyon oyuncusumu yoksa ilk 11 e yazabileceğim adamlarmı?İkiside olsa farktemez gerçi alayım her türlü.

Beşiktaş`ta ekonomik olarak sıkıntı var, oyun o kadar gerçek ki oyunda bile Beşiktaş'ı alınca ekonomik sıkıntı var. Diğer takımların transfer bütçesi ortalama seviyede lakin Beşiktaş'ta 2 Milyon Euro gibi bir bütçe var. Bu da transfer yapmayı zorlaştırıyor.

Herkese selam dostlar, FM 24'te Beşiktaş kariyeri oynamaya başladım hiçbir şekilde transfer yapamıyorum yaklaşık olarak 6-7 oyuncu denedim talisca, laporte, zalewski, dybala, danso vb. ama bunlar halihazırda inanılmaz zor transferler tartışmaya kesinlikle açık değil. Ancak oyuncuların yarısı direkt olarak gelmek istemediğini belirtiyor gelmeye sıcak bakanlar ise o kadar yüksek ücret istiyorlarki benim arka arkaya hem lig şampiyonu hem de Avrupa'da şampiyon olsam yine de karşılayamayacağım rakamlar. Bilgisi olanlar ya da alternatifi olanlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.
Hocam sonuçta elinde 2016 Beşiktaş yok, 2025 Beşiktaş var. Başarılar kazandıkça kadronu kademeli bir şekilde yükseltirsin. Bir anda Dybala ve Laporte gibi oyuncular çekemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı