FM 26'nın Game Pass Ultimate sürümünde olması hakkında

Gonyalı42

Hectopat
Selamlar iyi akşamlar arkadaşlar FM26'yı bekliyordum Game Pass'e ama Ultimate aboneliğine gelmiş Ultimate zaten 800 TL oyun 1200 TL ne kadar saçma bir durum Game Pass'in ne anlamı var?
Adamlar para kazanmasın mı o zaman herkes kiralar abi derseniz zaten amaç Microsoft platformuna çekmek oyuncuları bence saçma olmuş.
Koskoca CoD Black Ops 6'yı çıktığı gün oynadım Basic paketle bugünkü hayal kırıklığımda buydu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass çok zamlandı maalesef. Belki geri adım falan atarlar. Call of Duty serisi gelecek diye böyle oldu sanırsam. Yine de Game Pass Ultimate ile beraber oynayabileceğiniz çok oyun var.

Selamlar iyi akşamlar arkadaşlar FM26'yı bekliyordum Game Pass'e ama Ultimate aboneliğine gelmiş Ultimate zaten 800 TL oyun 1200 TL ne kadar saçma bir durum Game Pass'in ne anlamı var?
Adamlar para kazanmasın mı o zaman herkes kiralar abi derseniz zaten amaç Microsoft platformuna çekmek oyuncuları bence saçma olmuş.
Koskoca CoD Black Ops 6'yı çıktığı gün oynadım Basic paketle bugünkü hayal kırıklığımda buydu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende aynı durumdan müzdaripim. Herzamanki gibi aldım baktım yok 800 lira falan veremem. Direk iptal ettim. Merak etme oyun o kadar kötü yorum alıyorki 1 ay içinde giriş paketine düşer.

FM 26'yı bilgisayardan oynayacaksanız 450 TL olan PC Game Pass paketini almanız yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı