FM14'te 0xc0000142 hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Açıkçası 0xc0000142 hatası hakkında pek bilgi sahibi değilim. Aşağıdaki adımları uygulayıp tekrar dener misiniz?

Paylaştığınız raporda ise herhangi bir sorun göremedim.

Açıkçası 0xc0000142 hatası hakkında pek bilgi sahibi değilim. Aşağıdaki adımları uygulayıp tekrar dener misiniz?

Paylaştığınız raporda ise herhangi bir sorun göremedim.
hocam az önce farklı bir rapor aldım paylaşmamı istermisiniz?

Raporda yine bir sorun göremedim. Başka bir konuda oyunu uyumluluk modunda çalıştırınca sorunun çözüldüğünü belirtenler olmuş. Deneyin isterseniz.

Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın, uyumluluk sekmesine girin, buradan uyumluluk modunu Windows 7 yapıp tekrar deneyin.

Raporda yine bir sorun göremedim. Başka bir konuda oyunu uyumluluk modunda çalıştırınca sorunun çözüldüğünü belirtenler olmuş. Deneyin isterseniz.

Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın, uyumluluk sekmesine girin, buradan uyumluluk modunu Windows 7 yapıp tekrar deneyin.
Bunu denemiştim ancak olmadı, ilk başta belirttiğiniz çözümleri deniyorum şu anda.

Hocam ilk paylaştığınızdan hiçbir hata çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı