FM24 Newcastle kariyeri iyi midir?

Luzi10

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
FM24'e yeni başladım 1 sezon Manchester City ile oynadım hazır taktik kullandım hafif olayları anlamak için ve ilk sezonda triple yaptım ardından kendim oynamak için bir kariyer arayışındayken yüksek bütçesiyle Yenikalebirlikspor göz kırptı. Bir Beşiktaşlı olarak BJK kariyeri de yapmak istiyorum ama oyuncular falan çok kötü hem de önce oynamayı öğrenmek istiyorum. Ama burada da Man City hegemonyası varmış, adamlar paso galibiyet alıyor. Premier League zormuş. Lafa girmeden önce şunu belirtmek istiyorum: Şu anlık FM24 hakkında sadece futbol gurmesi ve sonsuz balyoz kanallarını takip ediyorum, tavsiye ettiğiniz bir kanal varsa yazarsanız makbule geçer. Genie scout kullanarak ve kafama göre birkaç transfer yaptım şu an kış transfer sezonunu da yeni bitirmiş bulunmaktayım. Taktiğim altta ve taktik hakkında şunları belirtmek istiyorum ki: Sonsuz Balyoz'dan öğrendiğim kadarıyla oyun motorunda etkili taktik 3 merkez forvet 3 merkez orta saha ve 1 sağ, 1 sol olmak üzere dış koridorda takılan 2 oyuncu. Fmarena'daki hall of fame taktiklerde bu prensiple işliyor. Ancak şunu belirtti oyuncuların hız ve hızlanma başta olmak üzere fiziği iyi olmalıymış fizik ve 4231 gegenpress metaymış duyduğuma göre, ben de buna göre yaptım ancak oyuncularımın fiziği falan çok iyi değil ancak ilerleyen sezonlarda olacağını bileceğim için yatkınlık için 4231 oynatıyorum şu an. Taktiği ve a takım oyuncularım ekte istediğiniz bir şey varsa yazın örneğin fikstür veya takımdaki bir oyuncunun profili gibi. Son olarak bir wonderkidi tam potansiyeline en hızlı nasıl ulaştırırız? Ve U18'e tijnden boggende adlı bir transfer yaptım arada a takıma da alıyorum çok fena 16 bitiriciliği var 18 yaşında wonderkid, U21'e jude soonsup-bell, joao rego aldım onlarda aşırı yetenekli gelişmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum. Son olarak Arda Güler'im var 200 milyon euro ancak çok hantal hızı gelişmiyor, 2 kat yoğunlukla çabukluk antrenmanı yaptırıyorum ama yine de gelişmiyor hem de 16 uzaktan şutu var ama hiç uzaktan golü yok. Bu arada normalde Arda'yı enganche olarak oynatıyorum ama sakatlanınca depay geçti oraya. Depay'ı da çok ucuza verdiler ondan aldım, normalde almazdım ihtiyarı. Uzun oldu farkındayım ancak kafamda çok soru işareti var, FMciler'i bekliyorum şimdiden sağ olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-04-14 201255.png
    Screenshot 2025-04-14 201255.png
    203,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot 2025-04-14 201332.png
    Screenshot 2025-04-14 201332.png
    154 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot 2025-04-14 201342.png
    Screenshot 2025-04-14 201342.png
    79,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot 2025-04-14 201348.png
    Screenshot 2025-04-14 201348.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot 2025-04-14 201354.png
    Screenshot 2025-04-14 201354.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4-3-3 Gegenpress oynatıyorum. Bekler kanat bek stoperler pasör, orta sahalar derin oyun kurucu, dinamo ve merkez orta saha, ileride kanat forvetler ve çalışkan forvet. Balıkesirspor'u 3. ligden aldım şu an 1. ligdeyim. Sezon öncesi beklenti küme düşmek ama playoff'lardayım.

Oyunculara özel talimat vermeyi unutma.

Ben FM 2008'den beri FM oynuyorum. Hemen hemen her seriyi oynadim belki arada gectigim 2-3 seri olmustur. 23 ve 24'u de Epic'de oynadim. Sunu net olarak soyleyeyim bu oyun yaraticilik ve taktik hazirlama konusunda geriye gitti. Oyunda meta birkac taktik ve ozellik var bunlari tutturursan her takimi ezip geciyorsun. Ceza sahasina 3 oyuncu, ceza sahasi arkasinda 3 oyuncu, kanatlara da birer oyuncu soktugun ay yapay zekanin kafasi karisiyor zaten. Hava hakimiyetinin ustunlugu buglu derecede fazla. 1.90 uzeri kafa vurusu ve ziplamasi 15+ oyuncu cek her yil sana 20-25 tane kafa golu atsin. Kornerler buglu. Hiz - hizlanma - dripling - guc ozelligi yuksekse kalan ozellikler isterse 3-5 olsun oyuncu inanilmaz skor katkisi yapiyor. Antrenmanin gercekte hicbir vasfi yok. Taktiginde tek sorunlu nokta defanstan kisa pasla cik ozelligi. Bu kadar yuksek tempo, kosu yoluna pas secenegi acik bir de kontra oynarken defanstan kisa cikmanin bir anlami yok.

Genc oyuncuyu nasil gelistiririm diyorsan duzenli mac yapacak. Antrenman sikligini mac temposuna gore verirsin ilk 11 oynuyorsa 2 kat yapmana gerek yok, yedek oyuncunsa 2 kat yapabilirsin. Kararlilik ozelligi yuksek degilse gelismesi cok zor. En azindan 13-14 olsun. 16+ kararliligi olan genc oyuncu daha cabuk gelisir. Takiminda karakteristik olarak guclu oyuncularin olmasi genc oyunculari etkiler. Lider, profesyonel, kararli kisilik ozelligine sahip oyuncularla mentorluk programina sokarsan karakter olarak da gelisir bu da antrenman performansina ve futboluna yansir. Transfer yaparken muhakkak oyuncunun karakterine dikkat et.

Ekran Resmi 2025-04-14 21.03.56.png

Ben 4-3-3 gegenpress oynatıyorum. Bekler kanat bek stoperler pasör, orta sahalar derin oyun kurucu, dinamo ve merkez orta saha, ileride kanat forvetler ve çalışkan forvet. Balıkesirspor'u 3. ligden aldım şu an 1. ligdeyim. Sezon öncesi beklenti küme düşmek ama playoff'lardayım.

Oyunculara özel talimat vermeyi unutma.

Sağ tıklayıp direktif verme olayını kullanıyorum mesela Arda'nın uzaktan şutu 16 olduğundan ona daha fazla şut çektiriyorum, standart bekleri komutlarla kanat bekleştiriyorum vs.

Ben FM 2008'den beri FM oynuyorum. Hemen hemen her seriyi oynadim belki arada gectigim 2-3 seri olmustur. 23 ve 24'u de Epic'te oynadim. Sunu net olarak soyleyeyim bu oyun yaraticilik ve taktik hazirlama konusunda geriye gitti. Oyunda meta birkac taktik ve ozellik var bunlari tutturursan her takimi ezip geciyorsun. Ceza sahasina 3 oyuncu, ceza sahasi arkasinda 3 oyuncu, kanatlara da birer oyuncu soktugun ay yapay zekanin kafasi karisiyor zaten. Hava hakimiyetinin ustunlugu buglu derecede fazla. 1.90 uzeri kafa vurusu ve ziplamasi 15+ oyuncu cek her yil sana 20-25 tane kafa golu atsin. Kornerler buglu. Hiz - hizlanma - dripling - guc ozelligi yuksekse kalan ozellikler isterse 3-5 olsun oyuncu inanilmaz skor katkisi yapiyor. Antrenmanin gercekte hiçbir vasfi yok. Taktiginde tek sorunlu nokta defanstan kisa pasla cik ozelligi. Bu kadar yuksek tempo, kosu yoluna pas secenegi acik bir de kontra oynarken defanstan kisa cikmanin bir anlami yok.

Genc oyuncuyu nasıl gelistiririm diyorsan duzenli Mac yapacak. Antrenman sikligini Mac temposuna gore verirsin ilk 11 oynuyorsa 2 kat yapmana gerek yok, yedek oyuncunsa 2 kat yapabilirsin. Kararlilik ozelligi yuksek degilse gelismesi cok zor. En azindan 13-14 olsun. 16+ kararliligi olan genc oyuncu daha cabuk gelisir. Takiminda karakteristik olarak guclu oyuncularin olmasi genc oyunculari etkiler. Lider, profesyonel, kararli kisilik ozelligine sahip oyuncularla mentorluk programina sokarsan karakter olarak da gelisir bu da antrenman performansina ve futboluna yansir. Transfer yaparken muhakkak oyuncunun karakterine dikkat et.

Hocam verdiğin bilgiler için sağ ol, francesco esposito aldım ancak daha 19 yaşında daha fazla oynayıp gelişmesi için bir takıma kiralarım bu sezon sonunda yani yaz transfer sezonunda gelecek. Esposito 1.90 ve bitiricilik + soğukkanlılığı 16, 19 yaşındayken, bence iyi bir santrafor olacak ve görüyorum milletin kariyerinde çok iyi bir kafacı ve bayağı atıyor. Bende de bayağı atar herhalde. Bazı favori wonderkidlerimin kararlığı çok yüksek değil ancak Genie Scout'a göre uzay seviye oyuncular. Antrenman olarak hazır antrenman kullanıyorum mike's training schedule idi ismi yanlış hatırlamıyorsam. İlk 11 mevzusuna gelirsek 22 yaşından genç oyuncuları direkt u takımına atıyorum veya kiralık teklif gelirse yolluyorum. Benim takıma girme şansları şu an yok ama kupa maçlarında bazen 2. lig takımı geliyor onlara karşı oynatıyorum. Sergio arribas var rezervde o 23 yaşında u takımına göndermeli miyim bilmiyorum, o da çok potansiyelli ama kadroya giremez nasıl gelişecek bilmiyorum. Korner taktiğim ekte. Kararlılığa da baktım şimdi rego dışında wonderkidlerde full 13-14 bandında geziyor. Ancak regoda 16 kararlılık. Fikstürü ve puan durumunu da koydum, sonraki maç man City ile bu taktikle çıksam nasıl olur? Bu arada ligin ortalama puan tablosunu ekledim U18'de olan arada a takıma aldığım wonderkid her maç gol olup yağıyor profili de kötü ama potansiyel ayağına oynatıyorum arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-04-14 213033.png
    Screenshot 2025-04-14 213033.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot 2025-04-14 213018.png
    Screenshot 2025-04-14 213018.png
    189,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot 2025-04-14 212700.png
    Screenshot 2025-04-14 212700.png
    327,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot 2025-04-14 212646.png
    Screenshot 2025-04-14 212646.png
    406,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot 2025-04-14 212627.png
    Screenshot 2025-04-14 212627.png
    460,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Sağ tıklayıp direktif verme olayını kullanıyorum mesela Arda'nın uzaktan şutu 16 olduğundan ona daha fazla şut çektiriyorum, standart bekleri komutlarla kanat bekleştiriyorum vs.

Hocam verdiğin bilgiler için sağ ol, francesco esposito aldım ancak daha 19 yaşında daha fazla oynayıp gelişmesi için bir takıma kiralarım bu sezon sonunda yani yaz transfer sezonunda gelecek. Esposito 1.90 ve bitiricilik + soğukkanlılığı 16, 19 yaşındayken, bence iyi bir santrafor olacak ve görüyorum milletin kariyerinde çok iyi bir kafacı ve bayağı atıyor. Bende de bayağı atar herhalde. Bazı favori wonderkidlerimin kararlığı çok yüksek değil ancak Genie Scout'a göre uzay seviye oyuncular. Antrenman olarak hazır antrenman kullanıyorum mike's training schedule idi ismi yanlış hatırlamıyorsam. İlk 11 mevzusuna gelirsek 22 yaşından genç oyuncuları direkt u takımına atıyorum veya kiralık teklif gelirse yolluyorum. Benim takıma girme şansları şu an yok ama kupa maçlarında bazen 2. lig takımı geliyor onlara karşı oynatıyorum. Sergio arribas var rezervde o 23 yaşında u takımına göndermeli miyim bilmiyorum, o da çok potansiyelli ama kadroya giremez nasıl gelişecek bilmiyorum. Korner taktiğim ekte. Kararlılığa da baktım şimdi rego dışında wonderkidlerde full 13-14 bandında geziyor. Ancak regoda 16 kararlılık. Fikstürü ve puan durumunu da koydum, sonraki maç man City ile bu taktikle çıksam nasıl olur? Bu arada ligin ortalama puan tablosunu ekledim U18'de olan arada a takıma aldığım wonderkid her maç gol olup yağıyor profili de kötü ama potansiyel ayağına oynatıyorum arada.

Potansiyeli olan oyuncuyu 18-19'da yavas yavas ilk 18'e dahil et artik. 19 yasinda Esposito'yu kiralama yani artik rotasyona sok. Yilda 1000 dakikayi gecsin alacagi sure zaten PL'de oynuyorsun kafadan 2 kupada genclerini oynat, ligde alt siradaki takimlarla evinde oynayacaksan iyi genclerini 11'e al. Benim sana tavsiyem bol rotasyon yapman yonunde olur oyunculari sakatliktan korumak istiyorsan. Esposito ile oynadim 50+ atiyor yilda. Gyokeres CF icin dogmus bir santrofordur bu arada YF ben onermem sahsen. Zaten onde pres yapiyorsun CF en onde iyi basar.

Potansiyeli olan oyuncuyu 18-19'da yavas yavas ilk 18'e dahil et artik. 19 yasinda Esposito'yu kiralama yani artik rotasyona sok. Yilda 1000 dakikayi gecsin alacagi sure zaten PL'de oynuyorsun kafadan 2 kupada genclerini oynat, ligde alt siradaki takimlarla evinde oynayacaksan iyi genclerini 11'e al. Benim sana tavsiyem bol rotasyon yapman yonunde olur oyunculari sakatliktan korumak istiyorsan. Esposito ile oynadim 50+ atiyor yilda. Gyokeres CF icin dogmus bir santrofordur bu arada YF ben onermem sahsen. Zaten onde pres yapiyorsun CF en onde iyi basar.

Hocam iyi diyorsun güzel diyorsun da Premier League zor, ben bu adamları kupa maçları dışında kadroya alırsam işimiz zor, hedefim ilk 4'te bitirip seneye UCL'ye gitmek. Takım onlara kıyasla çok ileride rotasyon işini nasıl halledeceğim bilmiyorum herkes çok iyi çünkü ancak bazı fedakarlıkları yapmam lazım galiba. Ayrıca ileride tek forvet onu çalışkan forvet oynatmalı mıyım sence? Daha önce birkaç arkaşıma sordum tek santraforla oynuyorsan komple forvet veya yaratıcı forvet oynat dediler. Çalışkan forvet yedeğim de yok 2. yarı Marmoush'u alıp Yf yapıyordum sen ne önerirsin?

Potansiyeli olan oyuncuyu 18-19'da yavas yavas ilk 18'e dahil et artik. 19 yasinda Esposito'yu kiralama yani artik rotasyona sok. Yilda 1000 dakikayi gecsin alacagi sure zaten Pl'de oynuyorsun kafadan 2 kupada genclerini oynat, ligde alt siradaki takimlarla evinde oynayacaksan iyi genclerini 11'e al. Benim sana tavsiyem bol rotasyon yapman yonunde olur oyunculari sakatliktan korumak istiyorsan. Esposito ile oynadim 50+ atiyor yilda. Gyokeres CF icin dogmus bir santrofordur bu arada yf ben onermem sahsen. Zaten onde pres yapiyorsun CF en onde iyi basar.

Hocam seni de yorduk ama son birkaç sorum var öncelikle benim bu taktik o buglu olay var ya 2 kanat 3 merkez orta saha 3 snt ona uyuyor mu? Kanat olarak standart bek kullanıp kanat bekleştirmeyi tercih ettim ama kanat bek daha iyi bir tercih olur diyorsan öyle de yapabilirim. Ve senin spesiyal tercihlerin var mıdır, çok benimsediğin bir taktik, bir wonderkid falan var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam iyi diyorsun güzel diyorsun da Premier League zor, ben bu adamları kupa maçları dışında kadroya alırsam işimiz zor, hedefim ilk 4'te bitirip seneye UCL'ye gitmek. Takım onlara kıyasla çok ileride rotasyon işini nasıl halledeceğim bilmiyorum herkes çok iyi çünkü ancak bazı fedakarlıkları yapmam lazım galiba. Ayrıca ileride tek forvet onu çalışkan forvet oynatmalı mıyım sence? Daha önce birkaç arkaşıma sordum tek santraforla oynuyorsan komple forvet veya yaratıcı forvet oynat dediler. Çalışkan forvet yedeğim de yok 2. yarı Marmoush'u alıp Yf yapıyordum sen ne önerirsin?

Hocam seni de yorduk ama son birkaç sorum var öncelikle benim bu taktik o buglu olay var ya 2 kanat 3 merkez orta saha 3 snt ona uyuyor mu? Kanat olarak standart bek kullanıp kanat bekleştirmeyi tercih ettim ama kanat bek daha iyi bir tercih olur diyorsan öyle de yapabilirim. Ve senin spesiyal tercihlerin var mıdır, çok benimsediğin bir taktik, bir wonderkid falan var mıdır?

Kanatlar KF ise ve iceriye giriyorsa 1 forvetle birlikte ceza sahasini uclersin. Bekleri de KB veya IYB yaparsan kanatlardaki bosluklari bekler kapatir. Arkada da uclu orta sahan var zaten. Forvette roller emin ol o kadar da fark etmiyor ya oyuncuya uygunlugu daha onemli. Gyokeres CF kalsin, rotasyona koydugun adam YF'de daha iyiyse onu oyuna alinca YF oynatirsin. Esposito'da KF oynuyor cunku. Forvete yine KF icin Lucca bakabilirsin bak o da bozuk oyuncu. Ben sana benim taktigi atayim. Bu taktik onde basma ve asiri presle topu hizli kapip kaleye gitme taktigi. Forvetlerin 1 tanesi uzun 1 tanesi hizli olsun. Yardimci forvet benim en sevdigim rollerdendir ama bunun icin de en azindan 14-15 takim oyunu olan bir forvet lazim. Ben 2033 yilindayim FB kariyerine baslayip sonrasinda Real'e gelmistim oyuncular tanidik olmayabilir ama rolleri acisindan ozelliklerine gore degerlendirebilirsin. Beklerden birisini biraz daha savunmaci, digerini daha teknik ofansif secerim. Bu teknik ofansif olani genelde genc yasta kanat oyuncusu olarak alir beke devsiririm. Forvette yardimci forvet yanindaki rol CF - YF - KF olabilir oyuncuna gore secersin onu. Arkaya bir tane GF sart. Orta saha oyuncularina kalmis ama IYO sart. 6 numaraya ister SO koy ister DOK.DOK yaparsan IYO yanindaki oyuncuyu OOK degil de MO yapabilirsin. Burada amac orta sahada oyun kurma isini birisi ustlensin. Bu taktik oyunculari cok yorar o yuzden baktin maci onde goturuyorsun fark 2 veya daha fazla dakika 70 gibi presi azalt, tempoyu dusur, vakit gecirmeyi arttir. Oyun rolantide devam etsin oyuncular kendini cok yormasin.

Ekran Resmi 2025-04-15 00.32.03.png

Ben zaten bu oyunu altyapi ve potansiyelli genc oyuncu alma odakli oynuyorum hep. Bir seyler kazanmak kolay cunku oyun bozuk.

Oyuncu tarafinda oneri cok ama kariyere gore profiller degisiyor hep. Ne desem olmaz simdi buradan detayli inceleyebilirsin.

Ekran Resmi 2025-04-15 00.22.38.png
Bahsettigim bek profillerinden hucumcu olan. 49 macta 33 skor katkisi vardi gecen yil.

Ekran Resmi 2025-04-15 00.23.56.png

Bu da defansif olan profil.

Ekran Resmi 2025-04-15 00.26.00.png

Sol stoper oynattigim cocuk bu da. Benim seviyemin 11 oyuncusu olmasa da bunun gibi oyunculari 11 oynatabilirsin tek tuk cok buyuk potansiyel vaat ediyor cunku. Herhangi bir macta da sicip batirmaz bu tarz profiller merak etme.

Kanatlar kf ise ve iceriye giriyorsa 1 forvetle birlikte ceza sahasini uclersin. Bekleri de KB veya ıyb yaparsan kanatlardaki bosluklari bekler kapatir. Arkada da UCL'u orta sahan var zaten. Forvette roller emin ol o kadar da fark etmiyor ya oyuncuya uygunlugu daha onemli. Gyokeres CF kalsin, rotasyona koydugun adam Yf'de daha iyiyse onu oyuna alinca yf oynatirsin. Esposito'da kf oynuyor cunku. Forvete yine kf icin lucca bakabilirsin bak o da bozuk oyuncu. Ben sana benim taktigi atayim. Bu taktik onde basma ve aşırı presle topu hizli kapip kaleye gitme taktigi. Forvetlerin 1 tanesi uzun 1 tanesi hizli olsun. Yardimci forvet benim en sevdigim rollerdendir ama bunun icin de en azindan 14-15 takim oyunu olan bir forvet lazim. Ben 2033 yilindayim fb kariyerine baslayip sonrasinda Real'e gelmistim oyuncular tanidik olmayabilir ama rolleri acisindan ozelliklerine gore degerlendirebilirsin. Beklerden birisini biraz daha savunmaci, digerini daha teknik ofansif secerim. Bu teknik ofansif olani genelde genc yasta kanat oyuncusu olarak alir beke devsiririm. Forvette yardimci forvet yanindaki rol CF - yf - kf olabilir oyuncuna gore secersin onu. Arkaya bir tane GF sart. Orta saha oyuncularina kalmis ama ıyor sart. 6 numaraya ister so koy ister dok. Dok yaparsan ıyor yanindaki oyuncuyu ook degil de mo yapabilirsin. Burada amac orta sahada oyun kurma isini birisi ustlensin. Bu taktik oyunculari cok yorar o yuzden baktin Mac'i onde goturuyorsun fark 2 veya daha fazla dakika 70 gibi presi azalt, tempoyu dusur, vakit gecirmeyi arttir. Oyun rolantide devam etsin oyuncular kendini cok yormasin.

Eki Görüntüle 2470147

Ben zaten bu oyunu altyapi ve potansiyelli genc oyuncu alma odakli oynuyorum hep. Bir seyler kazanmak kolay cunku oyun bozuk.

Oyuncu tarafinda oneri cok ama kariyere gore profiller degisiyor hep. Ne desem olmaz simdi buradan detayli inceleyebilirsin.

Bahsettigim bek profillerinden hucumcu olan. 49 Mac'ta 33 skor katkisi vardi gecen yil.

Eki Görüntüle 2470143
Bu da defansif olan profil.

Eki Görüntüle 2470144
Sol stoper oynattigim çocuk bu da. Benim seviyemin 11 oyuncusu olmasa da bunun gibi oyunculari 11 oynatabilirsin tek tuk cok buyuk potansiyel vadediyor cunku. Herhangi bir Mac'ta da sicip batirmaz bu tarz profiller merak etme.

Hocam bunlar regen oluyor galiba sen bunları kendin mi buldun Genie scout falan kullanmadan ve Lefeuvre'nin hız hızlanma tavan olmuş, özellikle hız ve hızlanmayı geliştirmek için bir taktiğin var mı sen benim orta sahalar için ne önerirsin? Bende şu an regista ve savaşçı orta saha var. Derin oyun kurucu + savaşçı orta saha falan mı yapsam. Bir de attığın Drive linkini açmam için erişim vermen lazım sanırsam.

Hocam bunlar regen oluyor galiba sen bunları kendin mi buldun Genie scout falan kullanmadan ve Lefeuvre'nin hız hızlanma tavan olmuş, özellikle hız ve hızlanmayı geliştirmek için bir taktiğin var mı sen benim orta sahalar için ne önerirsin? Bende şu an regista ve savaşçı orta saha var. Derin oyun kurucu + savaşçı orta saha falan mı yapsam. Bir de attığın Drive linkini açmam için erişim vermen lazım sanırsam.

Aynen cogu regen. Sunderland kariyerim vardi 2 veya 3. yilindaydim onla da ayni taktikle oynuyorum yarin atarim istersen. Program vs. kullanmiyorum gozlemcilerimle buluyorum. Gozlemcilik agi cok onemli bu konuda. Para da harcamiyorum oyle su kadroyu tas catlasa 100-150M'ye kurmusumdur var ama harcamama hastaligi var bende :D Erisim izni verdim gelmis olmasi lazim. Guimares DOK yap, pozisyon alma ve top kapmasi iyiyse savunma rolu ver, Joelinton IYO'da olabilir SO'da. Hiz hizlanma icin ozel bir taktigim yok oyuncu ve rolle alakali. Kanat, bek forvet oyunculari hiz hizlanma konusunda daha kolay gelisir biraz da ek antrenman yaptirirsan ama mutsuz olursa yaptirma. Ben bu adami aldigimda hiz hizlanma 16-17 seklindeymis zaten daha cok savunma ve zihinseli gelisti. Onun yedegi de bu arkadas mesela o da yine kanatti Arjantin'den aldim 21 milyona. Lefeuvre'yi 17'ye almisim Belcika'dan. Diger sol beki de Uruguay'dan 4.5'a almisim.

Ekran Resmi 2025-04-15 01.12.41.png

Ekran Resmi 2025-04-15 01.04.48.png

Aynen cogu regen. Sunderland kariyerim vardi 2 veya 3. yilindaydim onunla da ayni taktikle oynuyorum yarin atarim istersen. Program vs. kullanmiyorum gozlemcilerimle buluyorum. Gozlemcilik agi cok onemli bu konuda. Para da harcamiyorum oyle su kadroyu tas catlasa 100-150M'ye kurmusumdur var ama harcamama hastaligi var bende :D erisim izni verdim gelmis olmasi lazim. Guimares dok yap, pozisyon alma ve top kapmasi iyiyse savunma rolu ver, joelinton ıyor'da olabilir So'da. Hiz hizlanma icin ozel bir taktigim yok oyuncu ve rolle alakali. Kanat, bek forvet oyunculari hiz hizlanma konusunda daha kolay gelisir biraz da ek antrenman yaptirirsan ama mutsuz olursa yaptirma. Ben bu adami aldigimda hiz hizlanma 16-17 seklindeymis zaten daha cok savunma ve zihinseli gelisti. Onun yedegi de bu arkadas mesela o da yine kanatti Arjantin'den aldim 21 milyona. Lefeuvre'yi 17'ye almisim Belçika'dan. Diger sol beki de Uruguay'dan 4.5'a almisim.

Erişim geldi hocam. Taktiği inceledim ancak benim şu anki kariyerde o kadar kaliteli orta sahalar yok ve kanatlar bol. Ondan dolayı kanatlı bir sistemde daha fazla verim alacağımı düşünüyorum. Bu arada 3 denemede saveloadla City'yi 3-1 mağlup ettim ardından da arsenal ile maçımızda da son kez saveload yaptım ve 1-1 berabere kaldım. City maçı çok yordu bizi. Arsenal'de de odegaard bitirdi bizi, böyle bir topçu olamaz dedirtti. Bende gözlemcilik ağı sıfır şu an, Genie scout kullandığımdan dolayı. Biliyorum Genie scout kullanma veya saveload yaparak maçları yenme hile sayılır ama bir süre daha bunu yapmayı planlıyorum, şu an benim kariyerde regen yok zaten 1-2 sezon beklemek lazımmış çıkması için. Saveload olayı da büyük maçlarda daha muhtemelen kullanmamayı düşünüyorum ama caraboa cup finalinde İngiltere 5. lig takımına yenilirsem falan saveload yaparım abi. Bu arada bende de parayı bitene kadar kullanma hastalığı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı