Luzi10
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
FM24'e yeni başladım 1 sezon Manchester City ile oynadım hazır taktik kullandım hafif olayları anlamak için ve ilk sezonda triple yaptım ardından kendim oynamak için bir kariyer arayışındayken yüksek bütçesiyle Yenikalebirlikspor göz kırptı. Bir Beşiktaşlı olarak BJK kariyeri de yapmak istiyorum ama oyuncular falan çok kötü hem de önce oynamayı öğrenmek istiyorum. Ama burada da Man City hegemonyası varmış, adamlar paso galibiyet alıyor. Premier League zormuş. Lafa girmeden önce şunu belirtmek istiyorum: Şu anlık FM24 hakkında sadece futbol gurmesi ve sonsuz balyoz kanallarını takip ediyorum, tavsiye ettiğiniz bir kanal varsa yazarsanız makbule geçer. Genie scout kullanarak ve kafama göre birkaç transfer yaptım şu an kış transfer sezonunu da yeni bitirmiş bulunmaktayım. Taktiğim altta ve taktik hakkında şunları belirtmek istiyorum ki: Sonsuz Balyoz'dan öğrendiğim kadarıyla oyun motorunda etkili taktik 3 merkez forvet 3 merkez orta saha ve 1 sağ, 1 sol olmak üzere dış koridorda takılan 2 oyuncu. Fmarena'daki hall of fame taktiklerde bu prensiple işliyor. Ancak şunu belirtti oyuncuların hız ve hızlanma başta olmak üzere fiziği iyi olmalıymış fizik ve 4231 gegenpress metaymış duyduğuma göre, ben de buna göre yaptım ancak oyuncularımın fiziği falan çok iyi değil ancak ilerleyen sezonlarda olacağını bileceğim için yatkınlık için 4231 oynatıyorum şu an. Taktiği ve a takım oyuncularım ekte istediğiniz bir şey varsa yazın örneğin fikstür veya takımdaki bir oyuncunun profili gibi. Son olarak bir wonderkidi tam potansiyeline en hızlı nasıl ulaştırırız? Ve U18'e tijnden boggende adlı bir transfer yaptım arada a takıma da alıyorum çok fena 16 bitiriciliği var 18 yaşında wonderkid, U21'e jude soonsup-bell, joao rego aldım onlarda aşırı yetenekli gelişmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum. Son olarak Arda Güler'im var 200 milyon euro ancak çok hantal hızı gelişmiyor, 2 kat yoğunlukla çabukluk antrenmanı yaptırıyorum ama yine de gelişmiyor hem de 16 uzaktan şutu var ama hiç uzaktan golü yok. Bu arada normalde Arda'yı enganche olarak oynatıyorum ama sakatlanınca depay geçti oraya. Depay'ı da çok ucuza verdiler ondan aldım, normalde almazdım ihtiyarı. Uzun oldu farkındayım ancak kafamda çok soru işareti var, FMciler'i bekliyorum şimdiden sağ olun.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: