FM24 oynarken PC kilitleniyor

Thomas Shelby00

Decapat
Daha fazla  
FM24 aldım yaklaşık 2 3 saattir de oynuyorum. Gram kasma takılma vs. hiçbir şey yok. Full ayarlarda PC cayır cayır oynatıyor. Fakat az önce birden FM'de PC kilitlendi ne mouse hareket ediyor ne Alt Tab çalışıyor ne alt CTRL delete çalışıyor hiçbir şey çalışmıyor PC kilitleniyor. Kasadan kapatıp açtım yine girdim bu sefer girer girmez aynısı oldu. Cyberpunk bitirdim 1 kere bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sorun ne olabilir?

FM24 aldım yaklaşık 2 3 saattir de oynuyorum. Gram kasma takılma vs. hiçbir şey yok. Full ayarlarda PC cayır cayır oynatıyor. Fakat az önce birden FM'de PC kilitlendi ne mouse hareket ediyor ne Alt Tab çalışıyor ne alt CTRL delete çalışıyor hiçbir şey çalışmıyor PC kilitleniyor. Kasadan kapatıp açtım yine girdim bu sefer girer girmez aynısı oldu. Cyberpunk bitirdim 1 kere bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sorun ne olabilir?

Bence yazılımsal yani beta sürümde oluşuyla alakalıdır, yoksa FM çok sistem sömüren bir oyun değil. Keşke Game Pass ile almayı bekleseydin çok daha uyguna geliyor orada, her sene yeni FM ekleniyor 6-7 Kasım'da.
800-900TL'ye 3 yıllık Game Pass alınıyordu zaten birkaç ay önce, yani FM yanında yüzlerce oyun gelecekti extradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı