Çözüldü Fn tuş kombinasyonları hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetmehmet55655

Femtopat
Daha fazla  
Sorunum ile ilgili bir konu bulamadığım için bu konu başlığı altında soracağım.

Laptopumda aldığımdan beri bir problemim var normalde F5 yapmak sayfayı yeniler ama benim sayfayı yenilemek için fn+F5 yapmam gerekiyor veya fn+F11 ile ses açmam gerek ama ben sadece F11 ile açıyorum ve bu terslik de bazı durumlarda beni yavaşlatıyor.

Bir örnek daha vermem gerekirse Minecraft oynuyorum ve normalde F3+g basarak yığın sınırlarını görebilmem gerek ama benim bunu yapmak için fn+F3+g yapmam gerekiyor.

Bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptopunuzun modeli nedir? Çoğu laptopun bunu kapatmak için uygulaması bulunur. BIOS'tan da kapatabilirsiniz.

Laptopunuzun modeli nedir? Çoğu laptopun bunu kapatmak için uygulaması bulunur. BIOS'tan da kapatabilirsiniz.
Acer swift 3
Bilgisayar modelin ne? BIOS ayarlarından yapılıyor ama modelini söylemezsen yardımcı olamayız.
Acer swift 3 bilgisayarımın markası
Bilgisayar modelin ne? BIOS ayarlarından yapılıyor ama modelini söylemezsen yardımcı olamayız.
Acer swift 3 bilgisayarımın markası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…