FN tuşu tam çalışmıyor

Hocam sürücüler güncel. Ayrıca ben Windows 8.1 kullanıyorum. 10'da aynı sorunlar çıkmıştı dünden beri böyle.
Sürücüleri nereden yükledin? Bu sürücüleri Windows özellikle de 8.1 bulamıyor. Sorunun sürücü kaynaklı. Aynı sürücüleri attığım siteden 8.1 seçip kur. Üreticiden kurduğun sürücüler daha güvenilir olur.

Sürücüleri nereden yükledin? Bu sürücüleri Windows özellikle de 8.1 bulamıyor. Sorunun sürücü kaynaklı. Aynı sürücüleri attığım siteden 8.1 seçip kur. Üreticiden kurduğun sürücüler daha güvenilir olur.
Hocam sürücüleri Acer'in sitesinden yükledim. Ayrıca cihazın yanında Acer CD vermişti. Oradan da kurdum fakat olmadı.

Hocam sürücüleri Acer'in sitesinden yükledim. Ayrıca cihazın yanında Acer CD vermişti. Oradan da kurdum fakat olmadı.
BIOS'ta function key default tarzı bir ayar var mı?

FN tuşuna basmadan tuşa bastığında işlevi çalışıyor mu?

Son düzenleme:
Hocam yok maalesef öyle bir seçenek.
FN tuşuna basmadan tuşa bastığında işlevi çalışıyor mu?
Bu sorunun cevabı evet ise BIOS'ta bu ayar olmalı. Yoksa FN tuşuna F1, 2, ... için kullanacaksın.
Evet hocam çalışıyor. Tüm tuşları test ettim.
Yani mesela F2'de parlaklık varsa parlaklık çalışıyor değil mi? F2 yapmak için FN'ye basman gerekiyor yani?

Eğer durum bu şekilde ise BIOS'ta FN keys tarzı bir ayar olması lazım. Detaylıca tekrar bakman gerek.

Bu sorunun cevabı evet ise BIOS'ta bu ayar olmalı. Yoksa FN tuşuna F1, 2, ... için kullanacaksın.

Yani mesela F2'de parlaklık varsa parlaklık çalışıyor değil mi? F2 yapmak için FN'ye basman gerekiyor yani?

Eğer durum bu şekilde ise BIOS'ta FN keys tarzı bir ayar olması lazım. Detaylıca tekrar bakman gerek.
Hocam baktım buna bir kere daha. Maalesef yok. :(

Hocam baktım buna bir kere daha. Maalesef yok. :(
O zaman kullandığın model bu şekilde. İşlevleri FN'ye basmadan yapacaksın. F1 yapmak için FN'ye basacaksın.

Normalde BIOS'ta ayar oluyordu. İstersen Acer sitesinden BIOS güncellemeyi de deneyebilirsin.

İstersen BIOS sayfalarını paylaş bir de ben bakayım. Farklı adda olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı