FN tuşunun işlevini tersine çevirme

naci0101

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bugün almış olduğum klavyenin FN tuşunu basılı tutup ses açma kısma vb. tuşlarına basınca aktif oluyor. Ben FN ye basmadan ses açıp kısayım ve FN basınca F1, F2 vb. kulanayım. Bunu nasıl yapabilirim? Klavye harici Piranha marka ve masaüstünde kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler. Klavye modeli: Piranha 2345

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün almış olduğum klavyenin FN tuşunu basılı tutup ses açma kısma vb. tuşlarına basınca aktif oluyor. Ben FN ye basmadan ses açıp kısayım ve FN basınca F1, F2 vb. kulanayım. Bunu nasıl yapabilirim? Klavye harici Piranha marka ve masaüstünde kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yapamazsınız diye biliyorum.

Düzenleme: Sistem masaüstü ve klavye Pirhana imiş. Maalesef bu klavye hakkında bir bilgi bulamadım. Sanırım yapılamıyor. Ama klavyenizin tam marka modelini bilmeden bir şey diyemeyiz.

Tam emin olmamakla birlikte Fn + F10 tuşunu deneyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Ürünü belirtmeniz gerek. Takdir edersiniz ki her telefonun ses açma kısmı sağda olmadığı gibi her dizüstü bilgisayarın ayarı da aynı değil.
Yapamazsınız diye biliyorum.
Çoğu cihazda yapılıyor.

Ek programı olsa onunla olabilirdi ama kendi sitesini bulmak bile vakit aldı. Sitesinde de o ürünü bulamadım ben. İçinden çıkan ( daha doğrusu çıkmış olması gereken) kullanım kılavuzunda bahsedilmiş olabilir.
Dizüstü olsaydı BIOS'unda oluyor çoğunun ama masaüstülerde hiç denk gelmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı