FNAF tam hikayeyi anlatan kanal var mı?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cidden yıllardır ara sıra görüp hikaye videolarını izliyorum. 83 ısırığı, Puppet falan aşinayım baya. Bir sürü kanaldan videolar izledim. Ve dediğim gibi yıllardır izlediğim için kafam allak bullak. Yeni oyun falan çıkacak mı? En son Sister Location çıkmıştı. O da hikayeye bayağı bir etki etmişti diye hatırlıyorum.

Hikayesini tam olarak ya da en yakın şekilde anlatan bir kanal var mı?

Game theorynin videosu var idi 3 tane. Ama sonları farklı çıkan detaylar ile onun doğru olmadığını anladık. O da yeni çıkan kitapları inceliyor. Hikayesini yazacağım diyor. Eğer bir gün cidden uğraşırsam kendi gözümden hikayeyi yazıp atarım.

4 sene önce galiba rastgele bir yerde dinlemiştim, pizzacıda çalışan bir adam kostümler yok iken o kostümler için iç iskeleti ayarladığı zaman her akşam 5 çocuk gelip bozuyordu, bu adam da çocukları odaya kitleyip öldürüyordu galiba.

4 sene önce galiba rastgele bir yerde dinlemiştim, pizzacıda çalışan bir adam kostümler yok iken o kostümler için iç iskeleti ayarladığı zaman her akşam 5 çocuk gelip bozuyordu, bu adam da çocukları odaya kitleyip öldürüyordu galiba.

Anlattığınız hikayenin başlangıcı. Daha bir sürü detay var. Başlangıcı da değil. Bu sadece bir olay.

Cidden yıllardır ara sıra görüp hikaye videolarını izliyorum. 83 ısırığı, puppet falan aşinayım bayağı. Bir sürü kanaldan videolar izledim. Ve dediğim gibi yıllardır izlediğim için kafam allak bullak. Yeni oyun falan çıkacak mı? En son sister location çıkmıştı. O da hikayeye bayağı bir etki etmişti diye hatırlıyorum.

Hikayesini tam olarak ya da en yakın şekilde anlatan bir kanal var mı?

Ben tam hikayeyi biliyorum isterseniz anlatabilirim bir çırpıda tabii tüm detayları yazamam ama en önemlilerini yazabilirim. Zaten kylinnion kanalı anlatmıştı 3 videoda 20 dakikalık videolar. Fakat sildi hepsini bende kısaltarak anlatırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı