FNAF teorisi

xXMonster_GirlXx

Centipat
Daha fazla  
Ben oyun çıktığından beri FNAF'ı takip eden biriyim. İngilizcem iyi olduğu için hikaye ilerlemesini yabancıların yaptığı teori videoları sayesinde takip edebildim ama Türkiye'de çoğu kişi ne yazık ki ya bir süre FNAF'a olan ilgilerini kaybettiklerinden, ya da dil bilmediklerinden hikayeden bayağı uzak kaldılar ve tek bilgi kaynakları ya türkçe FNAF içeriği üreten youtube kanalları, redditler, ya da gacha videoları olduğu için de konuyu oldukça yanlış anlıyorlar.

Bu konuyu açma sebebim de tam olarak bu yüzden. Eğer FNAF'ın hikayesini tam olarak açıklayacak birini arıyorsanız, size bütün hikayeyi, hatta daha net olarak çözülmemiş konuları bile anlatabilirim. Ayrıca başkalarının teorilerini öğrenmek de eğlenceli olur. Konuşmak isteyenler bu konunun altına yazabilirler. 😊😊

Ben oyun çıktığından beri FNAF'ı takip eden biriyim. İngilizcem iyi olduğu için hikaye ilerlemesini yabancıların yaptığı teori videoları sayesinde takip edebildim ama Türkiye'de çoğu kişi ne yazık ki ya bir süre FNAF'a olan ilgilerini kaybettiklerinden, ya da dil bilmediklerinden hikayeden bayağı uzak kaldılar ve tek bilgi kaynakları ya Türkçe FNAF içeriği üreten YouTube kanalları, Reddit'ler, ya da gacha videoları olduğu için de konuyu oldukça yanlış anlıyorlar.

Bu konuyu açma sebebim de tam olarak bu yüzden. Eğer FNAF'ın hikayesini tam olarak açıklayacak birini arıyorsanız, size bütün hikayeyi, hatta daha net olarak çözülmemiş konuları bile anlatabilirim. Ayrıca başkalarının teorilerini öğrenmek de eğlenceli olur. Konuşmak isteyenler bu konunun altına yazabilirler. 😊😊

Aslında hocam bu yaptıklarınızı kaynak vererek YouTube kanalınızda paylaşabilirsiniz şahsen ben de yabancılardan bilgi topladım yapmayı planlıyordum ancak kararsız kaldım.

Ben oyun çıktığından beri FNAF'ı takip eden biriyim. İngilizcem iyi olduğu için hikaye ilerlemesini yabancıların yaptığı teori videoları sayesinde takip edebildim ama Türkiye'de çoğu kişi ne yazık ki ya bir süre FNAF'a olan ilgilerini kaybettiklerinden, ya da dil bilmediklerinden hikayeden bayağı uzak kaldılar ve tek bilgi kaynakları ya Türkçe FNAF içeriği üreten YouTube kanalları, Reddit'ler, ya da gacha videoları olduğu için de konuyu oldukça yanlış anlıyorlar.

Hocam bu glemrock freeddy içinde ruh var mı? Michel afton ölmemiştir de en son yanmıştı bununla ilgili teorileri söylemişsiniz?

Hocam bu glemrock freeddy içinde ruh var mı? Michel afton ölmemiştir de en son yanmıştı bununla ilgili teorileri söylemişsiniz?

Glamrock Freddy'nin içinde ruh var mı konusu biraz tartışmalı bir konu ama şunu biliyoruz ki, eğer içinde bir ruh, G.F.'yi kontrol edebilecek bir şekilde var olsaydı, yani FNAF 1 animatronikleri gibi, her 1 saatte enerjisi bitip istasyona girmek zorunda kalmazdı çünkü ruhlar, ya da "remnant" sonsuz bir enerji kaynağı sağlıyor.

Ama possession türünden bir ruh kontrolü olabilir. Yani ruh, G.F.'nin içinde veya tam kontrolünde değil ama Security Breach'te G.F.'nin Glitchtrap tarafından kontrol edilmesini engelleyerek, güvenli modda açılmasını sağladı.

G.F.'nin Michael Afton olduğunu söyleyenlerin kendi teorisi. Kanıtlanmış hiçbir şey yok.

Aslında hocam bu yaptıklarınızı kaynak vererek YouTube kanalınızda paylaşabilirsiniz şahsen ben de yabancılardan bilgi topladım yapmayı planlıyordum ancak kararsız kaldım.

Aslında beraber iş birliği yaparak video yapabiliriz eğer istersen. Video editlemeyi biliyorum ama güzel arka planı toplamak konusunda yardıma ihtiyacım olabilir.

Glamrock Freddy'nin içinde ruh var mı konusu biraz tartışmalı bir konu ama şunu biliyoruz ki, eğer içinde bir ruh, g. F.'yi kontrol edebilecek bir şekilde var olsaydı, yani FNAF 1 animatronikleri gibi, her 1 saatte enerjisi bitip istasyona girmek zorunda kalmazdı çünkü ruhlar, ya da "remnant" sonsuz bir enerji kaynağı sağlıyor.

Ama possession türünden bir ruh kontrolü olabilir. Yani ruh, g. F.'nin içinde veya tam kontrolünde değil ama Security Breach'te g. F.'nin glitchtrap tarafından kontrol edilmesini engelleyerek, güvenli modda açılmasını sağladı.

G. F.'nin michael afton olduğunu söyleyenlerin kendi teorisi. Kanıtlanmış hiçbir şey yok.

Aslında beraber iş birliği yaparak video yapabiliriz eğer istersen. Video editlemeyi biliyorum ama güzel arka planı toplamak konusunda yardıma ihtiyacım olabilir.

Bilemiyorum hocam sınavlardan vs 2-3 ay hiçbir şeyle ilgilenemedim bilgilerimi toplarsam çekebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı