Fnatic Ministreak klavye CS:GO için iyi midir?

Cherry MX en iyi Switch üreticilerinden biri ancak Gateron ve Akko eş değer neredeyse. Hatta bazı Switch'leri geçiyor bile. Bütçenizi verirseniz ben de öneri yapabilirim.

1800 diyebilirim hocam aşmadan fakat dün sipariş verdim iptal hakkım yok iade hakkım var gelip denerim öyle beğenmezsem iade ederim aslında Akko alacaktım ama ışıksız verisiyonuna yetiyordu oda ışıklı lazım diye almadım.

1800 diyebilirim hocam aşmadan fakat dün sipariş verdim iptal hakkım yok iade hakkım var gelip denerim öyle beğenmezsem iade ederim aslında Akko alacaktım ama ışıksız verisiyonuna yetiyordu oda ışıklı lazım diye almadım.

Hatırlıyorum. Size zaten ben önermiştim diye hatırlıyorum cihazı ama rekabetçi oyunlar için olduğunu çok yüksek ihtimal söylemişimdir. O bütçeye XPG Summoner da bakılabilirdi. Hayırlı olsun.

Hatırlıyorum. Size zaten ben önermiştim diye hatırlıyorum cihazı ama rekabetçi oyunlar için olduğunu çok yüksek ihtimal söylemişimdir. O bütçeye XPG Summoner da bakılabilirdi. Hayırlı olsun.

Evet hocam sizde bir şeyler önermiştiniz XPG Summoner'la aynı Switch iken neden onu öneriyorlar acaba tam klavye asla kullanmam çok büyük geliyorda sebebini merak ettim açıkçası.

Evet hocam sizde bir şeyler önermiştiniz XPG Summoner'la aynı Switch iken neden onu öneriyorlar acaba tam klavye asla kullanmam çok büyük geliyorda sebebini merak ettim açıkçası.

FNATİC daha az seyahat süresine sahip. Yani daha hızlı aktif oluyor. LoL, CS gibi oyunlarda çok iyi oluyor bu. Oyunda açık bir fark yaratmaz ama kötü bir klavyeniz varsa çok rahat fark ettirir. Benim önerim cihazı kullanın bir süre. Eğer rahat hissederseniz devam ederseniz. Dediğim gibi biraz da kişisel bir durum bu biraz da

Fnatic daha az seyahat süresine sahip. Yani daha hızlı aktif oluyor. LoL, CS gibi oyunlarda çok iyi oluyor bu. Oyunda açık bir fark yaratmaz ama kötü bir klavyeniz varsa çok rahat fark ettirir. Benim önerim cihazı kullanın bir süre. Eğer rahat hissederseniz devam ederseniz. Dediğim gibi biraz da kişisel bir durum bu biraz da.

Anladım çok teşekkürler hocam yardımlarınız için.

Anladım, hocam. Teşekkür ederim. Bu arada, siz kullandınız mı Cherry Switch'leri? "en iyisi" diye duydum ve kaliteli olduklarını söylüyorlar. Klavye kullanımında daha önce sürekli bozulma sorunları yaşadığım için uzun ömürlü bir klavye tercih ettim. Cherry Switch'ler genellikle uzun ömürlü diye duydum, hızlı bozulmazlar değil mi?

@bonz hocam sizde bir şeyler eklerseniz sevinirm.
Hocam bence gayet iyi. Oyun oynarken hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta arkadaşım Gateron Optic Yellow v2'den geçti daha memnun kaldı. MK61'den Fnatic'e geçti.

Ben sadece yazı yazarken beğenmedim. Onun dışında çok güzel. Eğer ki kod vs yazmıyorsanız önerirsiniz.

Hocam bence gayet iyi. Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta arkadaşım Gateron optic yellow v2'den geçti daha memnun kaldı. MK61'den Fnatic'e geçti.

Ben sadece yazı yazarken beğenmedim. Onun dışında çok güzel. Eğer ki kod vs yazmıyorsanız önerirsiniz.

Günlük kullanımda da üzmez herhalde forumda dolaşırken vs.

Günlük kullanımda da üzmez herhalde forumda dolaşırken vs.
Hayır hayır öyle üzmüyor zaten. Ben alalı 22 gün oldu galiba. Bu 20 gün normal kullanımda hiç bir sıkıntı çekmedim. Çok güzel bence her anlamda hele sessiz olması çoğu kişi için iyi. Ama dersen ki ben tam zamanlı yazı yazacağım o zaman önermem. Onun dışında öneririm. Yani 2 arkadaş kullanıyoruz. Dediğim gibi o bir de GAMAKAY MK61'den geçti Fnatic'e çok memnun. Gerçekten öneririm günlük kullanımda gayet iyi oyunlarda vs. Ama iş yazmaya gelince beni tatmin etmedi bende HyperX Origins 65 satın aldım. Fnatic'i de satıyorum.

Hayır hayır öyle üzmüyor zaten. Ben alalı 22 gün oldu galiba. Bu 20 gün normal kullanımda hiçbir sıkıntı çekmedim. Çok güzel bence her anlamda hele sessiz olması çoğu kişi için iyi. Ama dersen ki ben tam zamanlı yazı yazacağım o zaman önermem. Onun dışında öneririm. Yani 2 arkadaş kullanıyoruz. Dediğim gibi o bir de GamaKay MK61'den geçti Fnatic'e çok memnun. Gerçekten öneririm günlük kullanımda gayet iyi oyunlarda vs. ama iş yazmaya gelince beni tatmin etmedi bende HyperX Origins 65 satın aldım. Fnatic'i de satıyorum.

Anladım hocam teşekkürler işle alakam yok bilgisayarda sıkıntı yok o zaman bende dün sipariş verdim gelince incelemesini yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı