Football Manager 2022 "Çevrimiçi oyuna katıl" ekranında kalıp bağlanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Onat4k

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2x8 Gskill 2133 MHz
Ekran kartı
Msi RX570 4GB
Anakart
ASUS H110M-D
İşlemci
i5 7400
Football Manager 2022'de arkadaşımla beraber bir kariyer yapıyorduk. En son oyunu sorunsuz oynayıp kapattık fakat ertesi gün oyuna bağlanmaya çalıştığımda sorun yaşadım. Bunun üstüne başka sunuculara katılmaya çalıştım ve yine bağlanamadım. Benim kurduğum sunucuya da arkadaşım bağlanamadı. Güvenlik duvarını kapattım, oyunu silip tekrar yükledim, bilgisayarımı defalarca yeniden başlattım ancak düzelmedi. Her defasında aşağıdaki ekran geliyor, biraz bekledikten sonra gidiyor ve oyuna bağlanmıyor.

Screenshot_3.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorunu bende yaşıyorum çarşmaba günü gecesi arkadaşlarımla oynadım ama birdaha o lobiye giremedik. ben de bu ekran çıkıyor bağlanmıyor. internetim türknet birkaç kişi daha bu sorunu yaşıyor onlarında interneti türknetti senin internetin sağlayıcın ne ?
 
Aynı sorunu bende yaşıyorum çarşmaba günü gecesi arkadaşlarımla oynadım ama bir daha o lobiye giremedik. Ben de bu ekran çıkıyor bağlanmıyor. İnternetim TurkNet birkaç kişi daha bu sorunu yaşıyor onlarında interneti türknetti senin internetin sağlayıcın ne?

Ben Kablonet kullanıyorum. Problemle alakalı Sega'ya ticket gönderdim ve problemin farkındayız birkaç saat içinde çözeceğiz yanıtını aldım. Problemin başlamasından itibaren 1 hafta oldu ve hala çözülmedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı