For Honor alınır mı?

676616

Centipat
Merhaba.

Oyunu yeni keşfettim güzele benziyor Online yönü battpass süreçleri var. Ama bilemedim oynaniyor mu aktif oyuncusu var mıdır bir sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif oyuncu sayısı ortalama 4000-5000 arası, bazı modlar hariç maçlar 1-2 dakikada buluyor. Sakinseniz ve 200-300 saat oynarım derseniz (10-20 saatte bırakacaksanız alışamazsınız) alınabilir. Eğer tam tersiyseniz fare ve klavye kırdırtacak kadar sinir edici bir oyun.

Pay to Win durumu var mı yoksa hakikaten bilekmi gerekiyor? Bir de hile var mıdır acaba?
Hile yok ama lag switch olayı oluyor oda %1 şansla geliyor. Oyunda Pay to Win yok, zırh dizme olayı var ama bu zırhların özellikleri hasar arttırma veya gelen hasarı düşürme gibi özellikler değil ve her karakterin kendine has saldırı türleri var. Eğer oyunu oynayabiliyorsanız herhangi karakterle ve karakterin seviyedi 0 olsa, en iyi oyuncuyu bile yenme ihtimaliniz var yani
Bunların dışında tek oynamak ne kadar sarar bilemem, ben tek girmiyorum mesela. Akşamları arkadaşlarım girince giriyorum ancak.

Tek girince diğer oyunlardaki gibi eşleştirme var değil mi? Yani illa bir takımım olması mi gerekiyor?

Verdiğiniz detaylı bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim.
Tek girebiliyorsunuz.1v1, 2v2 ve 4v4 modları bulunuyor, takımınıza rastgele biri geliyor veya en fazla 4 kişi takımca girebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı